Alig néhány napja, pontosabban február 11-én tartották világszerte a barátság napját, bár nem ez a nap az esemény hivatalos dátuma, ennek ellenére talán jobbkor nem is időzíthették volna A fiú folytatásának utolsó előzetesét.

Ahogy már a korábbi ízelítőkből is kiderült, az STX egy igazán hátborzongató filmmel készül a horrorfilm rajongók számára, amely várhatóan e hónap végén kerül majd a mozikba. A fiú 2 története szerint egy látszólag boldog család új életet készül kezdeni. Új otthonukba beköltözve rövidesen fiuk egy babára bukkan a ház hátsó kertjében.

Az édesanyját már első ránézésre is kirázza hideg a különös játéktól, látva azonban, hogy fiának örömet okoz a baba társasága, beletörődik a helyzetbe, rövidesen azonban egyre különösebb és vérfagyasztóbb események sorozata veszi kezdetét.

A film nem csupán átütő hangulatot ígér, hanem egészen komoly szereposztást is, hiszen Katie Holmes mellett Owain YeomanChristopher Convery és Ralph Ineson is szerepet kap majd.

A film hazai bemutatójáról egyelőre nincsenek információk, a közeljövőben azonban többet is megtudhatunk a folyatás premierdátumáról.