Esther visszatért, ezúttal viszont egy olyan anyával találja magát szemben, aki bármit hajlandó megtenni a családja védelmében. Megérkezett a First Kill előzetese. A produkcióhoz ráadásul néhány friss jelenetfotó is landolt, amelyeket a fenti galériában meg is tekinthettek.

A film története szerint miután sikerült megszöknie egy észt pszichiátriai intézetből, Esther egy gazdag család eltűnt lányának kiadva magát Amerikába utazik. Ám nem várt nehézséggel találja magát szemben egy olyan édesanya személyében, aki bármi áron képes megvédeni a családját.

A rendezői széket William Brent Bell foglalhatta el, aki korábban már olyan hátborzongató alkotásokat hozott össze, mint A fiú és a Brahms: A fiú 2. A főszerepben visszatér Isabelle Fuhrman, további szerepekben pedig érkezik Julia Stiles, Erik Athavale, Lauren Cochrane és Hiro Kanagawa. A First Kill 2022. augusztus 19-én kerül a mozikba és a Paramount+ műsorkínálatába.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

A pszichés zavarokkal küzdő Leena Klammer szökést szervez egy észt elmegyógyintézetből, majd egy gazdag család eltűnt lányának személyazonosságát ellopva az Egyesült... több»