Nem A feláldozhatók volt az első olyan filmes ötlet, amelyben egy produkcióban hozta volna össze Sylvester Stallone-t (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában), Arnold Schwarzeneggert és Bruce Willist.

Legalábbis maga Sly is így gondolta. A színész még egy 2006-ban az Ain't It Cool News portál interjúja során beszélt arról, hogy nem sok híja volta annak, hogy a fentebb említett trió ott legyen az 1997-ben bemutatott An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn fedélzetén.

Joe Eszterhas (aki az Elemi ösztön és a Showgirls forgatókönyvírója  is volt) azzal fenyegetőzött, hogy otthagyja az ügynökséget, amiről én nem tudtam. Így az ügynököm William Morris, az ügynökség vezetője közölte velem, hogy Arnold és Bruce leszerződött a film másik két főszerepére, és nagyon szeretnék, ha csatlakoznék hozzájuk” - mesélte Sly.

“Mint egy idióta, azt mondtam, hogy benne vagyok. Megbíztam benne. Azt hiszem, attól az éjszakától kezdve kezdett kihullani a hajam a stressztől. Átvertek, hogy Joe az ügynökségnél maradjon. Persze ma már újra barátok vagyunk, nem hibáztatom érte, de engem alattomosan becsaptak” - tette hozzá a színész.

szatíra | vígjáték

Amikor a szerencsétlen nevű Alan Smithee nevű újonc filmes rájön, hogy akaratlanul is a stúdió bábja, akit egy nagy költségvetésű akciófilm elkészítésére kényszerítenek,... több»