Chris Evans (legutóbbi filmjei a cikkünk galériájában) a The View című műsorban beszélt az MCU-ba való visszatéréséről szóló pletykákról. 

A színész már a felvetésen is meglepődött, és megjegyezte, hogy senki sem kereste meg őt a visszatéréssel kapcsolatban. 

Evans 11 filmben játszotta Amerika kapitányt, utoljára a Bosszúállók: Végjátékban alakította 2019-ben, ahol a történet alakulása (időutazás) azt sugallta, hogy véget ér az MCU-ban töltött időszaka. 

Evans továbbra is nyitott a visszatérés lehetőségére, de azt mondja, hogy ez csakis a megfelelő körülmények között és megfelelő indokkal történhet meg.

A kérdés tehát továbbra is nyitott, az utóbbi hetek értesülései alapján azonban a Marvel nagyon is komolyan gondolhatja, hogy visszahozza az eredeti Bosszúállókat.

Chris Evan egyébként épp a közelmúltban tért vissza egyik kultfilmje szerepéhez a Netflix kedvéért, de egy másfik filmje is a platformon debütált a közelmúltban A fájdalom ügynökei címmel.

dráma | krimi

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»