A Marvel valószínűleg új Bosszúállók-filmet fontolgat, melyben az összes eredeti szereplő visszatérne

Friss hírek érkeztek a Marvel háza tájáról, amelyek alighanem sok mindent megváltoztatnak majd a franchise jövőjét illetően.

A Marvel-filmek bevételi adatai az elmúlt időszakban jelentősen visszaestek, így talán kevésbé is meglepő, hogy a stúdiónál valami ütősebb ötleten kezdhettek el agyalni. A jelentés alapján a rajongók nem igazán voltak megelégedve az utóbbi filmek vizuális effektjeivel, ez pedig főként A Hangya és a Darázs: Kvantumániára értendő.

“Legalább 10 olyan jelenet volt, ahol a vizuális effekteket az utolsó pillanatban adták hozzá, és nem voltak fókuszban. Őrület volt. Soha nem láttam még ilyet egész pályafutásom során. Mindenki erről beszélt. Még a vezetők gyerekei is erről beszéltek” - érkezett mindezt egy bennfentes forrásból.

Az értesülések szerint így a korábbi Bosszúállók film hat eredeti szereplőjével is folynak a tárgyalások, köztük van Chris EvansRobert Downey Jr.Chris Hemsworth,Mark RuffaloScarlett Johansson és Jeremy Renner.

Minderről a Variety számolt be, a lap azonban úgy tudja, még közel sem vehető egyik visszatérés sem biztosnak, hiszen egy ilyen casting esetében alaposan a zsebébe kell nyúlnia a stúdiónak.

A Marvelnek ráadásul az MCU új főgonoszát, Kangot alakító Jonathan Majorsszel is gondjai támadta, miután idén márciusban zaklatás vádjával letartóztatták, emiatt pedig a stúdió vezetősége is fontolóra vette, hogy túllépnek Majors karakterén.

Emellett az is kiderült, hogy Mahershala Ali kiszállhat a Penge-filmből, így a Marvel arra is készen áll, hogy új forgatókönyvvel rukkoljon elő.