Iszonyú jól mutatnak a Harley Quinn szólófilmként emlegetett Ragadozó madarak új poszterei és promófotói. Kattints a képekért az alábbi galériára.

Egyre közeledik a Margot Robbie nevével fémjelzett Ragadozó madarak premierje, a DC/Warner pedig gondoskodik róla, hogy a film állandó beszédtéma legyen. Alig, hogy befutottak a fenti galériában látható ütős képek, már érkezik is az első teljes trailer, melyre már csak órákat kell várnunk.

Bár a film elvileg egy női szuperhősmozi lesz, melyben Fekete Kanáritól, Vadásznőn és Renee Montoyán keresztül a DC számos ismert karaktere feltűnik, a friss fotók kizárólag a főszereplőre, Harley Quinnre fókuszálnak.

A Ragadozó madarak főbb szerepeiben Robbie mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Mary Elizabeth WinsteadRosie PerezChris MessinaSteven Williams, Ewan McGregor  és Derek Wilson, míg a rendezői széket Cathy Yan foglalhatta el.

A film 2020. február 7-től látható a mozikban.

akció | kaland | krimi

Miután Harley Quinn (Margot Robbie) elhagyja Jokert, új fejezet kezdődik az életében. Próbál felhagyni régi életmódjával, és megtapasztalni, milyen átlagosnak lenni. Fekete... több»