BRÉKING: Itt a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai első előzetese!

A Warner betartotta amit ígért, és bemutatta a mára beharangozott Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai első előzetese.

Három évvel a  Legendás állatok - Grindelwald bűntettei után végre megérkezett az ötrészsere tervezett Harry Potter spin-off harmadik felvonásának előzetese, mely a varázsvilág eddig ismeretlen területére kalauzolja el a nézőket. Kíváncsiak leszünk, hogy a film körüli botrány mennyire veszi el a nézők kedvét, vagy épp ellenkezőleg, teszi őket még kiváncsibbá, mindenesetre Gindelwald szerepében a finoman távozásra felszólított (hivatalosan megkérték, a színész pedig rábólintott) Johnny Depp helyett Mads Mikkelsent láthatjuk majd.

A filmet J. K. Rowling és Steve Kloves forgatókönyve nyomán a Potter-veterán David Yates (Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész, Legendás állatok és megfigyelésük) rendezi, míg sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jude Law, Mads Mikkelsen, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol és Callum Turner.

Hazai premierdátum: 2022.04.14

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

családi | fantasy | kaland

Történetünk immár harmadik fejezetéhez érkezett, amelyben a varázslóvilág két részre szakadt. Gellert Grindelwald összegyűjtötte követőit, sötét terve pedig megvalósulni... több»