Chris Hemsworth elárulta, látjuk-e még Thort a Szerelem és mennydörgés után

Chris Hemsworth a közelgő Thor: Szerelem és mennydörgés című kapcsán mérlegelte Thor jövőjét a Marvel moziverzumában.

Múlt héten derült ki, hogy Tom Holland a Nincs hazaút után újra felveszi a Pókember-jelmezet, de Chris Hemsworthöt is foglalkoztatja a gondolat, hogy a mennydörgés istene visszatér-e a további Marvel-filmekben.

A színész, aki jelenleg Prágában forgatja a Tyler Rake 2-t (erről egy videót is mutattunk tegnap), gyakorlatilag azt mondta, hogy ameddig a Marvel igényt tart rá, addig ő továbbra is Thor marad.

– “Tudod, amíg ők akarják, én ott leszek” – mondta.

"De úgy érzem, hogy csökken a lelkesedés irántam" - tette hozzá Hemsworth, mielőtt az ausztrál stúdióban mindenki megnyugtatta, hogy ez nem így van.

A Thor: Ragnarök után egyedül Thor mondhatja el magáról, hogy ő az a Marvel-hős, aki négy önálló filmet is kapott.

Az új filmben a villámisten újra találkozik tudóssal és egykori szerelmével, Jane Fosterrel, akit Natalie Portman alakít. A Star Wars színésznője szerepelt az első filmben, de nem játszott a Ragnarökben , távolléte azzal magyarázható, hogy kidobta Thort.

A negyedik filmben Jane visszatér, és bizony ő is fel fogja emelni a Mjolnirt. Tessa Thompson Valkűrje szintén visszatért mint Új Asgard vezetője a Bosszúállók: Végjáték után, amikor Thor elindult az űrbe a Galaxis őrzőivel.

A Thor: Szerelem és mennydörgés várhatóan 2022. július elején debütál a mozikban.

We caught up with the God of Thunder himself, @chrishemsworth, to chat about his new project and The Big Chris! #9Today pic.twitter.com/a63aaywRpP

— The Today Show (@TheTodayShow) December 5, 2021