Chris Hemsworth bejelentkezett a “szomszédból” (videó)

Megkezdődött a nagysikerű A kimenekítés folytatásának forgatása, Chris Hemsworth pedig nem is mulasztotta el az alkalmat, hogy helyzetjelentést tegyen.

A forgatás Prága közelében zajlik épp, Hemsworth pedig meg is osztott egy rövid videót az első forgatási napról, amelyen a produkció rendezőjével, Sam Hargrave-vel látható egy zakatoló vonaton.

“Két nagy különbség van a két film között, az egyik, hogy nagyon hideg van, a másik pedig, hogy életben vagyok” - jegyzi meg Hemsworth a videóban. Hogy Tyler Rake miként maradt életben, azt egyelőre csupán találgatni lehet, a rajongóknak a következő évig kell várniuk a válaszra.

A Tyler Rake: A kimenekítés 2 forgatókönyvét ezúttal is Joe Russo, és bár a teljes szereposztás egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy Chris Hemsworth melllet Sammy John Heaney lesz látható a főszerepben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Russo Brothers (@therussobrothers) által megosztott bejegyzés

akció

Egy képzett zsoldos, Tyler Rake élete legnagyobb és legveszélyesebb kihívása előtt áll: ki kell menekítenie egy drogbáró elrabolt fiát Bangladesben. Megkezdődik a versenyfutás... több»