Morena Baccarin (galériánkban) elárulta, hogy nem kifejezetten élvezte a Deadpool szexjelenetének felvételét, amely közel két napot vett igénybe.

A színésznő egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy bár a Ryan Reynoldsszal való közös munka összességében pozitív emléket hagyott benne, a szóban forgó jelenet nem éppen a kedvencei közé tartozik.

“Nagyon jó móka volt... a két nap szexjeleneteit leszámítva csodálatos volt az egész élmény. Két napig tartott a szexjelenetek forgatása, mert azt hiszem, hogy a karaktereink egy egész naptári éven át csak szeretkeztek. Szóval mindegyik ünnep volt. Mindegyikhez másképp voltunk felöltözve” - mesélte a színésznő Conan O'Briennek.

Egyébként maga Ryan Reynolds sem élvezte a munkálatok ezen részét, a színész a The Fixnek adott interjúban beszélt arról, hogy borzalmas élmény volt számára mindez. A Deadpool 3 előkészületei mindenesetre javában zajlanak már, a franchise-ban Hugh Jackman is visszatér Rozsomákként, a film a tervek szerint 2024 novemberében debütál majd.

80 Deadpool  (2016)

akció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan... több»