Deadpool levadászná Bambi anyjának gyilkosát

Mielőtt Deadpool megérkezne az MCU-ba, lett volna egy kis feladat Deadpool számára. Legalábbis ezzel kapcsolatban osztott meg részleteket Ryan Reynolds egy friss interjú során.

A színész elmondta, hogy a közelmúltban egy igencsak “ütős” ötlettel kereste meg a Disney-t. Lényegében egy rövidfilmről van szó, amelyben Deadpool a filmtörténelem alighanem leggyűlöltebb szereplőjének nyomába ered, aki nem más, mint az a vadász, aki megölte Bambi anyját.

“Egy olyan rövidfilmet szerettem volna, amelyben Deadpool a vadászt vallatja, az egészben persze lett volna némi csavar, kiderült volna ugyanis, hogy Deadpool valójában rajong a fickóért, és csupán azt szeretné megtudni tőle, miként vált belőle a Disney leggyűlöltebb karaktere” - részletezte Reynolds.

Mondani se kell, hogy a Disney részéről gyors és határozott válasz érkezett. A vezetőség ugyanis azonnal lecsapta az ötletet, majd nyomatékosan megjegyezték, hogy kizárt, hogy valaha egy ilyen film elkészüljön.

Helyette viszont kaptunk egy Free Guy beharangozót, amelyben Deadpool és a Ragnarökből ismert Korg közösen cincálják a filmet.

80 Deadpool  (2016)

akció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan... több»