Denzel Washington újra akcióban és még 4 film, amit CSAK a mozikban láthatsz ezen a héten (35. hét, 2023)

Az idei nyár utolsó hetében, az iskolakezdés előtti utolsó napokban még lehet találni időt, hogy mindenki még elmenjen egyszer (kétszer, háromszor…) moziba. Azon túl, hogy már most is egész jó filmek közül lehet válogatni, e hét csütörtökön, ami épp a hónap legutolsó napja lesz, öt újdonság is érkezik a mozivásznakra. Meg is mutatjuk, mik ezek az újdonságok.

Az alábbi listán találtok régóta várt folytatásfilmet az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmjéhez. Két francia filmet is, az egyik egy valós eseményeken alapuló dráma, a másik egy sokkal könnyedebb vígjáték. Egy animációs folytatásfilm is érkezik a héten különös állatokkal a főszerepben. Illetve egy akcióvígjáték is azoknak, akik fogékonyak erre a zsánerre.

#5

animáció | kaland

Telekom TVGO

Kit hívnak segítségül, amikor egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? A dzsungel legendás védelmezőit! Alig egy... több»

Kit hívsz segítségül, ha egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? Hát, a Dzsungelbandát! Régi ismerőseinek visszatérnek, hogy újabb mentőakcióban vegyenek részt. Az esős évszak beállta előtt versenyfutás kezdődik az idővel: a küldetés az Északi-sarktól a Távol-Keletig, hegyeken, sivatagokon és óceánokon keresztül zajlik, hőseinknek be kell járniuk az egész világot, hogy ellenszert és megoldást keressenek.
#4

akció | vígjáték

Telekom TVGO | TV-ben (Filmcafé, csütörtök 01:33)

30 évvel a Manta, Manta után a Manta-rajongók, Bertie (Til Schweiger), Uschi (Tina Ruland) és Klausi (Michael Kessler) visszatérnek. Bertie és Uschi már elváltak, de fiuk, Daniel... több»

Berti az egykori nagymenő autóversenyző lepukkant lúzerként tengeti az életét, házassága tönkrement és még a jogosítványát is elvették. Két gyereke van, a lánya az apját isteníti, és az ő hedonista, de kallódó életére vágyik. A fia elkényeztetett tinédzser lett, akit egyre jobban érdekel az autóversenyzés. Berti és különc barátai egy lepukkant szerelőműhelyben dolgoznak. A hatalmas adósságok miatt úgy tűnik, még az autójavítót is elveszti. Úgy dönt, egy pénzdíjas versenyen fordítja meg a szerencséjét, amelyen egy legendás, feltuningolt Opel Mantával akar indulni és nyerni.
#3

51 Wow!  (2023)

(2)

vígjáték

Telekom TVGO

A két ingatlantanácsadó, Catherine és Oracio egyik látogatást szervezik a másik után. Legyen szó egy szép, nagy házról vagy egy kicsi, modern, tökéletes elhelyezkedésű... több»

Catherine és Oracio ingatlanügynökök. Egymás után két ingatlant is meglátogatnak: egy nagypolgári házat medencével és mesés kilátással, valamint modern lakást a festői szépségű Bougival legkeresettebb részén. Céljuk minden esetben ugyanaz: hogy az érdeklődők beleszeressenek az ingatlanba, és semmi mást ne tudjanak mondani, mint: „Wow!”
#2

67 A célpont  (2022)

(4) (3)

dráma | thriller

Cinego | Telekom TVGO

A valós események alapján készült film Maureen Kearney (Isabelle Huppert) történetét meséli el, aki szakszervezeti vezetőként dolgozott egy neves francia multinacionális... több»

Az igaz történet alapján készült film Maureen Kearney, egy francia multinacionális atomerőmű szakszervezeti vezetőjének megrázó történetét mutatja be. Ő lett az informátor, aki jelentette a szigorúan titkos üzleteket, amelyek megrázták a francia nukleáris ágazatot. Egyedül a világgal szemben, foggal-körömmel harcolt a kormány miniszterei és az iparág vezetői ellen, hogy fényt derítsen a botrányra, és megvédjen több mint 50 000 munkahelyet. Az élete egyik pillanatról a másikra omlik össze, amikor erőszakos támadás érte a saját otthonában. A nyomozás során Maureen sértettből hamar gyanúsítottá válik.
#1

72 A védelmező 3  (2023)

(32) (2)

akció | krimi | thriller

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall. Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja. Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei. Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok. Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát.