Elhunyt a Városfejlesztési osztály színésznője, Helen Slayton-HughesA kép forrása: Sixteen Miles Out/Unsplash

Helen Slayton-Hughes 92 éves korában elhunyt.

A színésznő, aki leginkább a Városfejlesztési osztály című sorozatban Ethel Beavers szerepéről ismert, szerda este hunyt el, családja másnap jelentette be a Facebookon.

"Szeretett Helenünk barátainak és rajongóinak, Helen tegnap este elhunyt" - írta Helen családja. "Fájdalmai véget értek, de heves szelleme tovább él. Köszönjük a szeretetet és a támogatást és a munkáját. Pihenj édes...."

A bejelentéssel együtt a családja megosztott egy videót, melyben egyebek mellett a legemlékezetesebb pillanatai is láthatók.

"Szeretett Helenünknek... mindig megnevettettél minket" - olvasható a képernyőn megjelenő szövegben. "Köszönjük a szeretetet és a nevetést. Mindannyiunkat inspiráltál azzal, hogy a végsőkig élted az álmaidat. Pihenj most, édes Helenünk. Tudjuk, hogy a nevetés folytatódni fog, bárhol is vagy."

A Syracuse Egyetemen szerzett alapdiplomát drámából, a Rensselaer Polytechnic Institute (RPI) falai között pedig mesterdiplomát kommunikációból. A Syracuse-on olyan színésztársai voltak, mint Jerry Stiller és Peter Falk, valamint a nagyszerű táncos Paul Taylor. Körülbelül negyven évet töltött színpadon, több mint kétszáz darabban és musicalben, amikor a San Francisco Bay Area-i Berkeley Stage színpadán szerepet kapott a Nash Bridges - Trükkös hekus (1996) című kétrészes történetben, és rádöbbent, hogy színészként valóban érvényesülni tudna. Ezért 70 évesen Los Angelesbe költözött.

Karrierje során a színésznő feltűnt az Amerika Huangjai, az Új csaj és a Vásott szülők című sorozatokban is.

Nyugodjék békében.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#nonumbers

Helen Slayton-Hughes

szül. 1930. 10. 30. - elhunyt 2022. 12. 07.
USA
A Syracuse Egyetemen szerzett alapdiplomát drámából, a Rensselaer Polytechnic Institute (RPI) falai között pedig mesterdiplomát kommunikációból. A Syracuse-on olyan színésztársai voltak, mint Jerry Stiller és Peter Falk, valamint a nagyszerű táncos Paul Taylor. Körülbelül negyven évet töltött színpadon, több mint kétszáz... több»