Air: Magyar előzetest kapott Ben Affleck és Matt Damon Nike-filmje

Ben Affleck és Matt Damon új filmjének, az Air – Harc a legendáértnek az előzetesében a George Ravelinget alakító Marlon Wayans kijelenti, hogy "a Nike-ban nincs semmi menő". Ez a kijelentés azonban hamisnak bizonyult, amikor Sonny Vaccaro leszerződtette az újonc Michael Jordant egy exkluzív cipőcsaládhoz. 

Az Államokban április 5-én bemutatásra kerülő, nagy érdeklődéssel várt film Michael Jordan és a Nike kosárlabda részlege közötti úttörő partnerségre összpontosít, amely az Air Jordan márka bevezetésével forradalmasította a sportvilágot és a kortárs kultúrát. 

Affleck és Damon újra összeállnak a Nike vezetője, Vaccaro és a társalapító Phil Knight szerepében, Viola Davis pedig Michael Jordan támogató édesanyját, Deloris Jordant alakítja. 

A filmben mások mellett Jason Bateman, Chris Tucker, Marlon Wayans és Chris Messina is szerepel.

Affleck ezzel a filmmel visszatér a rendezéshez Az éjszaka törvénye és Az Argo-akció után. A filmet több mint 3000 moziban mutatják be az Egyesült Államokban, a hazai mozikban április hatodikán debütál.

dráma

Sonny Vaccaro, a Nike márkaigazgatója és Phil Knight, a Nike alapítója arra törekszenek, hogy forradalmasítsák a piacot azzal, hogy a kosárlabdázó legendát, Michael Jordant... több»