Ennyire sem alázták még Johnny Deppet, ráadásul egy hollywoodi ikontól jöttek a kemény szavak

Az elmúlt hónapokban Johnny Deppről főként a válása körül kirobbant botrány kapcsán lehetett hallani, most azonban egy komoly szakmai kritika is érte a színészt.

Bár úgy tűnik, hogy Depp renoméja némileg javult az utóbbi időszakban, a sztárt korábban menesztették A Karib-tenger kalózai, majd pedig a Legendás állatok és megfigyelésük produkciótól, miután volt felesége, Amber Heard azzal vádolta meg őt, hogy házasságuk alatt több alkalommal is fizikailag bántalmazta.

Az ügy természetesen számos alkalommal fordulatot vett, amelyek során arra is fény derült, hogy maga Depp is bántalmazás áldozata volt. Noha egyelőre kérdéses, hogy Depp mikor térhet vissza egy nagyobb volumenű produkcióban, Brian Cox, az Utódlás sztárja mindenesetre továbbra is kemény kritikával illette pályatárság nemrég megjelent memoárjában.

“Biztos vagyok benne, hogy ez túl személyeskedő, de szerintem ő nagyon túlértékelt. Mármint nézzük az Ollókezű Edwardot, ilyen kosztümmel és sminkel nem sok dolga volt, így nem is csinált semmit sem, a későbbiekben sem” - írja Cox.