Adam Sandler filmjeit lehet szeretni vagy utálni, bár ahhoz kétség sem fér, hogy legutóbb a Csiszolatlan gyémántban nyújtott alakítása után mind a kritikusok, mind pedig a nézők egyaránt Oscar-díjért kiáltottak.

A parádés teljesítmény után Sandlert mégsem jelölte az amerikai filmakadémia a szobrocskára, amely nem kis döbbenetet váltott ki. Ezúttal viszont nem, nem Csiszolatlan gyémántról lesz szó. A hazai nézők szerint ugyanis a színész egyik legjobb filmje a Kellékfeleség, amely 84 százalékos értékelést tudhat magáénak a Mafabon 937 szavazat alapján.

A film története szerint Danny mindent megtesz, hogy elkerülje a komoly kapcsolatokat. Még jegygyűrűt is hajlandó viselni, rövidesen azonban egy olyan nővel sodorja össze őt az élet, aki miatt alaposan változtatnia kell a bevált módszereken, így egy ex-családot is be kell szereznie, hogy igazolhassa a hazugságait.

A Kellékfeleség elérhető a Netflix műsorkínálatában, bővebb információt, érdekességet és előzetest pedig a film adatlapján találtok. Jó filmezést kívánunk!