Ezra Miller fojtogatós botránya miatt nem lesz Flash-mozifilm?

Az utóbbi napokban valóságos viharként söpört végig a közösségi médián a video, amelyen Ezra Miller egy nőt fojtogat és lökdös egy bárban. A színész jelenleg Izlandon tartózkodik, ahol a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai-at forgatnák, de vele tervezik az új Flash – A Villám mozit is. Illetve lehet, hogy csak tervezték.

A Warner Bros. vezetősége ugyanis a hírek szerint komolyan megdöbbent a video láttán, és vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék, mi is történt valójában. De az is könnyen előfordulhat, hogy a vizsgálat eredményétől függetlenül egyszerűen törlik a régóta csak formálódó Flash – A Villám mozit.

Az biztos, hogy a botrány nem tesz jót Ezra Miller megítélésének, még akkor sem, ha a videón úgy tűnik, mintha a rajongó nő élvezné a dolgot, hiszen mosolyog. Lehet, hogy csak játéknak indult az egész, de ez aligha mentheti Millert a tette alól, még akkor sem, ha történetesen ittas állapotban volt.

Egyes források szerint azt sem lehet kizárni, hogy csak őt váltják le a Flash – A Villám moziban, de akár még a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai-ban is. Utóbbi azért is lehet érdekes, mert az első két részben elég fontos szerepet játszott, lényegében körülötte is forgott a cselekmény, így nehéz döntés lenne kiírni a történetből.

A rajongók egyébként már a botrány előtt is azt pedzegették, hogy nem neki kellene eljátszania Flash-t a moziban, mivel erre Grant Gustinnak sokkal több joga lenne. Míg Miller csak a gyenge Batman Superman ellen - Az igazság hajnalaSuicide Squad - Öngyilkos osztag és Az Igazság Ligája filmekben ölthette magára Barry Allen szerepét, addig Gustin már évek óta viszi a karaktert a Flash - A Villám és A zöld íjász és a Supergirl sorozatokban.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy mik a Warner Bros. tervei a Flash – A Villám mozival, törlik-e az egészet vagy csak színészt váltanak benne, esetleg úgy döntenek, adnak így is esélyt Ezra Millernek. Mivel a DC mozik eddig sem nagyon tudták azt hozni, amit előzetesen a rajongók és a készítők is vártak volna tőlük, egyre inkább esedékes az egészet rebootolni. Egyes források szerint a Warner épp ezt szeretné a Falsh mozival meglépni.