Forog a She-Hulk, befutott az első fotó!

Egy ideje meglehetősen csendes volt a She-Hulk háza tája, két héttel a forgatás kezdete után befutott az első fotó a helyszínről.

Még tavaly decemberben vált hivatalossá, hogy a sorozat főszerepére Tatiana Maslanyt kasztingolták, aki a történetben Bruce Banner unokatestvérét, Jennifer Walterst alakítja majd. A karakter története szerint Jennifer egy baleset következtében komoly vérveszteséget szenvedett, amelyet Bruce-tól kapott meg, így történhetett meg az, hogy ő is képes átalakulni egy zöld teremtménnyé.

A keményvonalas Marvel rajongók számára talán kevésbé ismeretlen She-Hulk, a figura viszont most először debütál egy élőszereplős produkcióban. Maslany neve viszont viszont főként olyan televíziós sorozatok kapcsán lehet ismerős a többek számára, mint a  Perry Mason, az Állatok és a BoJack Horseman.

A She-Hulk fedélzetén egyébként ott van maga  Mark Ruffalo és Tim Roth is, akit még a Förtelemként láthattunk a 2008-as Hihetetlen Hulk-ban. A széria premierje egyelőre azonban nem ismert, a tervek szerint várhatóan 2022 debütál majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Atlanta Filming (@atlanta_filming) által megosztott bejegyzés