Az ikonikus rendező ezúttal producerként próbálja a frászt hozni a nézőkre Alvin Schwartz bestseller könyvének adaptációjával.

A CBS előrukkolt a Scary Stories to Tell in the Dark első előzetesével, mely az azonos című, a 90-es években népszerű sikerkönyv adaptációja egyenesen A faun labirintusa és az Árvaház rendezőjétől Guillermo del Torotól. Alvin Schwartz  történetei most egy újabb generációnak okozhatnak álmatlan éjszakákat.

A történet főhőse egy csapat gyerek, akiknek szembe kell nézniük legmélyebb félelmeikkel, hogy felderítsék a városukban egymást követő rejtélyes haláleseteket.

A film rendezői székét (az egyébként zseniális) A trollvadász direktora, André Øvredal foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Javier BotetDean NorrisAustin AbramsGil BellowsLorraine ToussaintZoe Margaret Colletti és Michael Garza. A forgatókönyvet Dan és Kevin Hageman írták.

A  Lidérces mesék éjszakája augusztus 9-én debütál a tengerentúlon, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk. A film előzetesét idelent nézhetitek meg, ha pedig az friss poszterre is kíváncsiak vagytok, kattintsatok ide