Ha lemaradtál volna, előzményfilmet kap a Pomádé, megvan a rendező is!

A Paramount Pictures még a tavalyi évben lengette be, hogy elkészülhet a Pomádé előzménye, mostanáig azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

A Deadline magazin értesülései szerint azonban a stúdiónál nagyobb sebességre kapcsoltak, így gőzerővel zajlanak a produkció előkészületei, amely Summer Loving címmel kerülhet majd a mozikba, ráadásul rendezőt is sikerült találni a projekt élére Brett Haley személyében, aki korábban a Veled minden hely ragyogó és a Hangosan dobogó szívek szíveken is dolgozott.

A film hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert, bár erősen feltételezhető, hogy a Summer Loving történései közvetlenül a Pomádé cselekménye előtt zajlanak majd. Közeljövőben várhatóan többet is megtudhatunk majd a film szereposztásáról, bár arra igencsak kicsi az esély, hogy John Travolta vagy épp Olivia Newton-John is visszatér majd.

87 Pomádé  (1978)

musical | romantikus

SkyShowtime (2023.02.14.)

Danny (John Travolta) és Sandy (Olivia Newton-John) a nyári szünidő  alatt egymásba szerettek, de a vakáció véget értével azt hitték, már sosem látják viszont egymást. Nagy... több»