Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Pomádé
 
indingo   2019. 03. 17.

A történet egyszerű, de nem is ez, hanem a dalok, a tánc miatt imádták akkor és ma is. John Travolta és Olívia Newton-John igazi szerethető, összeillő párost alkot.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje szerintem J. Travolta óriásit alakít benne . A történet is nagyon jó van romantika izgalom és minden ami kell. A zenék örökzöld slágerek maradtak egy megunhatatlan filmeposz :) Üdv Yosi


 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagy musicalrajongóként nekem ez a film és maga a musical kicsit jellegtelen. Szeretem a nagyobb ívű történeteket, a kidolgozott karaktereket. Itt csak összecsapott történetszálakat kapunk és egy korabeli tini szappanoperát. Persze vannak benne jó poénok, pergős a film meg van benne pár jó dal, de ennyi.

 
oneminute   2018. 07. 07.

Klasszikus és megosztó darab. Azt hiszem nincs ember, aki legalább nem hallott volna róla, s aztán mindenki eldöntheti, hogy számára mennyire emészthető a Pomádé.

 
Barthy   2015. 09. 01.

Azt hiszem ilyet is ritkán csalódik az ember. Teljesen azzal az érzéssel ültem le a film elé, hogy na végre, valami értelmes izgalmas kis csodában lesz részem. Hát nem lett. Ekkora csalódás nem mostanság ért. Ha lehetne 0 pontot adnék.

John Travolta
Olivia Newton-John
Olivia Newton-John
 
Randal Kleiser legnagyobb sikere lett a Pomádé, méltán, hiszen jó kis filmet hozott össze nekünk, amit ma is bármikor bevállalunk, a megunhatatlan gyerekkori kedvencek közé tartozik, és bár a diszkókorszak már régen lecsengett, mégsem érezzük úgy, hogy divatjamúlt lenne. több»
 

A Rydell High School egy valójában is létező és mai napig működő, középiskola, neve Venice High School.

(Bogi87)
 

A Saturday Night Life tévésorozat egyik 1982-es epizódjában van egy humoros jelenet, melyben Olivia alakítja a „jó” lányokon gúnyolódó, cigarettázó, bőrdzsekis „rossz” Sandyt.

(Bogi87)
 

A Frosty Palace jelenetben Sandy és Tom felett látható egy elhomályosított plakát, egy egykori Coca Cola-reklám látható, mivel a filmet eredetileg a Coca Cola szponzorálta volna, ezt azonban utólag megváltoztatták Pepsi Colára.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.