Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
27
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Pomádé
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Nem is tudom,hányszor láttam már,de egyszerűen nem tudom megunni.Élvezem minden kockáját,akárhányszor nézem.Zseniális musical,és Travolta eszméletlen nagyot játszik benne,de Olivia Newton-John ebben méltó partnere. Minden generációnak kötelező.Klasszikus!

 
indingo   2019. 03. 17.

A történet egyszerű, de nem is ez, hanem a dalok, a tánc miatt imádták akkor és ma is. John Travolta és Olívia Newton-John igazi szerethető, összeillő párost alkot.


 
Deku   2017. 07. 25.

Nem az én műfajom ez a fajta zenés romantika de Travolta egyszerűen elviszi a hátán a filmet és még számomra is emészthetővé tette. Egyrészről szerettem mert kellemes karaktereket raktak bele másrészről viszont gyengécske volt a történet.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Az egyik kedvenc musicalem, aminek a címét nem kellett volna lefordítani, hisz mindenki Grease-ként ismeri. Fülbemászó, tanulható dalok, szerethető szereplők. Ebben az esetben az sem számít, hogy kiszámítható a cselekmény, hiszen a fent említettek kompenzálnak. Többször nézős mozi, ami leginkább feliratosan élvezhető.

 
HETEDIK   2018. 07. 20.

Időtálló klasszikus. Travolta nevét megismerte a világ és Olivia oldalán olyan finálét rittyentenek a végére olyan dallamokkal ami a mai napig világsláger.

John Travolta
Olivia Newton-John
Olivia Newton-John
 
Randal Kleiser legnagyobb sikere lett a Pomádé, méltán, hiszen jó kis filmet hozott össze nekünk, amit ma is bármikor bevállalunk, a megunhatatlan gyerekkori kedvencek közé tartozik, és bár a diszkókorszak már régen lecsengett, mégsem érezzük úgy, hogy divatjamúlt lenne. több»

A film összbevétele 394 955 690 dollár volt (imdb.com).

 

A Rydell High School egy valójában is létező és mai napig működő, középiskola, neve Venice High School.

(Bogi87)
 

A Saturday Night Life tévésorozat egyik 1982-es epizódjában van egy humoros jelenet, melyben Olivia alakítja a „jó” lányokon gúnyolódó, cigarettázó, bőrdzsekis „rossz” Sandyt.

(Bogi87)
 

A Frosty Palace jelenetben Sandy és Tom felett látható egy elhomályosított plakát, egy egykori Coca Cola-reklám látható, mivel a filmet eredetileg a Coca Cola szponzorálta volna, ezt azonban utólag megváltoztatták Pepsi Colára.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.