Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Pomádé (1978)

Grease
Filmadatlap
 
27
Szereplők
26
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

John Travolta
Olivia Newton-John
Olivia Newton-John

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

0

Nem is tudom,hányszor láttam már,de egyszerűen nem tudom megunni.Élvezem minden kockáját,akárhányszor nézem.Zseniális musical,és Travolta eszméletlen nagyot játszik benne,de Olivia Newton-John ebben méltó partnere. Minden generációnak kötelező.Klasszikus!

 
indingo   2019. 03. 17.

0

A történet egyszerű, de nem is ez, hanem a dalok, a tánc miatt imádták akkor és ma is. John Travolta és Olívia Newton-John igazi szerethető, összeillő párost alkot.

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Nem az én műfajom ez a fajta zenés romantika de Travolta egyszerűen elviszi a hátán a filmet és még számomra is emészthetővé tette. Egyrészről szerettem mert kellemes karaktereket raktak bele másrészről viszont gyengécske volt a történet.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Az egyik kedvenc musicalem, aminek a címét nem kellett volna lefordítani, hisz mindenki Grease-ként ismeri. Fülbemászó, tanulható dalok, szerethető szereplők. Ebben az esetben az sem számít, hogy kiszámítható a cselekmény, hiszen a fent említettek kompenzálnak. Többször nézős mozi, ami leginkább feliratosan élvezhető.

 
7ETEDIK   2018. 07. 20.

0

Időtálló klasszikus. Travolta nevét megismerte a világ és Olivia oldalán olyan finálét rittyentenek a végére olyan dallamokkal ami a mai napig világsláger.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

0

Minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje szerintem J. Travolta óriásit alakít benne . A történet is nagyon jó van romantika izgalom és minden ami kell. A zenék örökzöld slágerek maradtak egy megunhatatlan filmeposz :) Üdv Yosi

 
puffancshercegnő   2016. 09. 12.

0

Az a film, amit időről időre újranézhet az ember és még mindig élvezi, mindegy milyen régi is. Nagyon fülbemászó dalok vannak benne jó koreográfiákkal, a színészek remekek. Ajánlom mindenkinek aki szereti a zenés filmeket

A film összbevétele 394 955 690 dollár volt (imdb.com).

 

A Rydell High School egy valójában is létező és mai napig működő, középiskola, neve Venice High School.

(Bogi87)
 

A Saturday Night Life tévésorozat egyik 1982-es epizódjában van egy humoros jelenet, melyben Olivia alakítja a „jó” lányokon gúnyolódó, cigarettázó, bőrdzsekis „rossz” Sandyt.

(Bogi87)
 

A Frosty Palace jelenetben Sandy és Tom felett látható egy elhomályosított plakát, egy egykori Coca Cola-reklám látható, mivel a filmet eredetileg a Coca Cola szponzorálta volna, ezt azonban utólag megváltoztatták Pepsi Colára.

(Bogi87)
 

A film legelső, tengerparti jelenetében egy hullám eláztatja a parti sziklán ücsörgő Sandyt és Dannyt. Ez nem volt betervezve, váratlanul jött a nagyobb hullám, és a szereplők elmondták, hogy a víz meglehetősen hideg volt.

(Bogi87)
 

A mindössze hatmillió dollárból készült film az évek során közel négyszázmillió dollár bevételt hozott.

(Bogi87)