Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
27
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Pomádé
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Nem is tudom,hányszor láttam már,de egyszerűen nem tudom megunni.Élvezem minden kockáját,akárhányszor nézem.Zseniális musical,és Travolta eszméletlen nagyot játszik benne,de Olivia Newton-John ebben méltó partnere. Minden generációnak kötelező.Klasszikus!

 
indingo   2019. 03. 17.

A történet egyszerű, de nem is ez, hanem a dalok, a tánc miatt imádták akkor és ma is. John Travolta és Olívia Newton-John igazi szerethető, összeillő párost alkot.


 
Deku   2017. 07. 25.

Nem az én műfajom ez a fajta zenés romantika de Travolta egyszerűen elviszi a hátán a filmet és még számomra is emészthetővé tette. Egyrészről szerettem mert kellemes karaktereket raktak bele másrészről viszont gyengécske volt a történet.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Az egyik kedvenc musicalem, aminek a címét nem kellett volna lefordítani, hisz mindenki Grease-ként ismeri. Fülbemászó, tanulható dalok, szerethető szereplők. Ebben az esetben az sem számít, hogy kiszámítható a cselekmény, hiszen a fent említettek kompenzálnak. Többször nézős mozi, ami leginkább feliratosan élvezhető.

 
HETEDIK   2018. 07. 20.

Időtálló klasszikus. Travolta nevét megismerte a világ és Olivia oldalán olyan finálét rittyentenek a végére olyan dallamokkal ami a mai napig világsláger.

John Travolta
Olivia Newton-John
Olivia Newton-John
 
Randal Kleiser legnagyobb sikere lett a Pomádé, méltán, hiszen jó kis filmet hozott össze nekünk, amit ma is bármikor bevállalunk, a megunhatatlan gyerekkori kedvencek közé tartozik, és bár a diszkókorszak már régen lecsengett, mégsem érezzük úgy, hogy divatjamúlt lenne. több»

A film összbevétele 394 955 690 dollár volt (imdb.com).

 

A Rydell High School egy valójában is létező és mai napig működő, középiskola, neve Venice High School.

(Bogi87)
 

A Saturday Night Life tévésorozat egyik 1982-es epizódjában van egy humoros jelenet, melyben Olivia alakítja a „jó” lányokon gúnyolódó, cigarettázó, bőrdzsekis „rossz” Sandyt.

(Bogi87)
 

A Frosty Palace jelenetben Sandy és Tom felett látható egy elhomályosított plakát, egy egykori Coca Cola-reklám látható, mivel a filmet eredetileg a Coca Cola szponzorálta volna, ezt azonban utólag megváltoztatták Pepsi Colára.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.