Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Annuska   2020. 03. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

Az élet kegyetlen

A Veled minden hely ragyogó egy fájdalmasan szép történet, amit a NETFLIX hozott el nekünk. Ez is egy könyvadaptáció. A főszerepben két középiskolás fiatal. A lány nemrég veszítette el a nővérét. Hogyan lehet ezt feldolgozni, hogyan lehet visszarázódni a hétköznapokba? A kezdeti letargiából semmi sem tudja kihúzni. Sem a szülei, sem a barátai. Amikor már a legrosszabbra gondolt, toppan be az életébe a fiú. A legváratlanabb pillanatban jön a megmentő, aki színt visz a lány életébe. Ki mer mozdulni az otthonából, új dolgokat próbál ki, mer mosolyogni, nyitni az emberek felé. Mer élni. Rengeteg élményt gyűjtenek együtt, csodálatos helyekre jutnak el közösen, és mindvégig tanulnak egymástól. M... több»

 
indingo   2020. 03. 01.

Senkit se tévesszen meg a látszat. Nem egy szokványos tinidráma a film. Mély érzésekkel teli történet, amely eléggé nyomasztó már a kezdetektől. Remek a hangulata, amely hamar beszippantja a nézőt. Komoly témákat dolgoz fel, remek stílusban és a szereposztását is ki kell emelni. Elle Fanningtól az egyik legjobb amit láttam, de az eddig ismeretlen Justice Smith nevét is megjegyezhetjük. Az ilyen filmekben moziban lenne a helye.


 
Lonka   2020. 03. 04.

Engem leforrázott a film. Olyan üresnek érzi utána az ember magát. Milyen érdekes, hogy kinek mit dob a gép.

 
lucy07   2020. 03. 02.

Szerintem rohadj jó film volt, nem olvastam a könyvet, de lehet el fogom. Elle Fanning miatt néztem meg én is és nagyot alakít benne a másik főszereplővel együtt. Kb. az egész film alatt érezhető volt az a nyomasztó hangulat és már a film második felétől szorongva vártam, hogy vajon mi fog történni, a végén természetesen sírtam.

 
Spidey   2020. 03. 01.

Elle Fanning miatt néztem meg, mert egy klasszikus egyerű tini romantikus filmre vágytam kikapcsolódásként...mekkorát tévedtem. Annyira depresszív és sírós volt főleg a vége. Nyomorult valós film amit egyszer muszáj volt megnézni.

Elle Fanning
Justice Smith
Elle Fanning
Justice Smith
Elle Fanning
Elle Fanning
Justice Smith
Justice Smith
Elle Fanning
 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.