Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
szoljhozzam   2020. 09. 09.

legújabb vélemény

Tök szomorú film. Nem erre számítottam, de hát ilyen az élet is. Nem mindig az és úgy történik, ahogy szeretnénk.

 
Annuska   2020. 03. 12.

a nap véleménye

Az élet kegyetlen

A Veled minden hely ragyogó egy fájdalmasan szép történet, amit a NETFLIX hozott el nekünk. Ez is egy könyvadaptáció. A főszerepben két középiskolás fiatal. A lány nemrég veszítette el a nővérét. Hogyan lehet ezt feldolgozni, hogyan lehet visszarázó... teljes kritika»


 
Szilonka   2020. 08. 23.

Nagyon fájdalmas történet, ami napokig ott leng az ember körül. Örültem a főszereplő párosnak és, hogy Justice Smith előrelépett a sok-sok mellékszerep után.

 
indingo   2020. 03. 01.

Senkit se tévesszen meg a látszat. Nem egy szokványos tinidráma a film. Mély érzésekkel teli történet, amely eléggé nyomasztó már a kezdetektől. Remek a hangulata, amely hamar beszippantja a nézőt. Komoly témákat dolgoz fel, remek stílusban és a szer... több»

 
TomÁcs   2020. 09. 02.

Nem egy tipikus tini szerelemről szóló, bájos kis történet. Komoly mondanivalóval és érzelmi hullámvölgyekkel tarkított dráma.

 
Lonka   2020. 03. 04.

Engem leforrázott a film. Olyan üresnek érzi utána az ember magát. Milyen érdekes, hogy kinek mit dob a gép.

 
lucy07   2020. 03. 02.

Szerintem rohadj jó film volt, nem olvastam a könyvet, de lehet el fogom. Elle Fanning miatt néztem meg én is és nagyot alakít benne a másik főszereplővel együtt. Kb. az egész film alatt érezhető volt az a nyomasztó hangulat és már a film második fel... több»

Elle Fanning
Justice Smith
Elle Fanning
Justice Smith
Elle Fanning
Elle Fanning
Justice Smith
Justice Smith
Elle Fanning
 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.