Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
Videók
Ébredés
 
Berto49   2019. 01. 08.

legújabb vélemény

Skunk és a világ

Érdekes, emlékezetes film, rendezője jelenleg a National Theatre művészeti vezetője. Az angol társadalom három osztályához tartozó család életébe pillanthatunk be; Archie, (Tim Roth) a zűrös magánéletű tehetős ügyvéd, Buckley-ék tipikus kispolgárok és Oswald, a lányait egyedül nevelő munkás. A középpontban viszont egy cukorbeteg 11 éves Skunk (Eloise Laurence, aki legalább egyenrangú, ha nem magasabb szintű alakítást nyújtott, mint Natalie Portman a „Léon, a profi” című filmben) nevű kislány de a három család története összekapcsolódik. Teljesen egyedi látószögekben tárul a nézők elé az Észak-London kertvárosi zsákutcájában történő események. Alapból mindent Skunk szemén keresztül látunk, de a váratlan fordulatoknál visszajátszásokban tisztában leszünk azzal is, ahogy valóban megtörténtek a dolgok. Ezek a váltások teszik nagyszerű, maradandó élménnyé a filmet.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Fú, ha volt film, amit unalmasnak és feleslegesnek tartottam akkor az ez volt. Többre számítottam, de feleslegesen hisz semmit se adott. A történet is elég lapos és teljesen mást kaptam, mint amire vártam. Annak ellenére, hogy Tim Roth-ot bírom.

 

„Broken” című magyarul nem olvasható regénye alapján.

(Berto49)
 

A film forgatása idején Skunk szerepében 13 éves volt.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.