Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Szemközti ablak (2003)

La finestra di fronte
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Dracule   2015. 08. 21.

Ritka pörgős és ritka akció dús film, az unalom messze elkerült szerencsére. A történettel, amit írtak egész jól átadja a hangulatot. Erős alkotás. Ezzel a filmmel nem lehet betelni.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Ez az a film volt, amire azt mondom, hogy nem. Tudom sokak nem értették, de számomra nem adta át azt, amit másoknak ezek szerint igen. A szereplőkkel nem lett volna semmi gond, számomra a sztori volt az, ami nem jött át.


 
kristoftoth21   2019. 01. 16.

Alapvetően egy érdekes film amiben sok kérdés merül fel szerelmről, barátságról stb.. Néhol kissé betegesnek tűnt nekem. Egyszer viszont meg lehetett nézni. Jószívűen 7/10.

A film összbevétele 541 682 dollár volt (imdb.com).

 

Érdekességként lehet megemlíteni, például hogy Mezzogiorno és Nigro a saját nevével játszotta a filmet. Massimo Girotti a film bemutatója előtt egy hónappal, 2003. január 5-én szívinfarktusban meghalt, ezért a cselekmény végét a főhősnő már csak meséli.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.