Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79

Szemközti ablak (2003)

La finestra di fronte
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
kristoftoth21   2019. 01. 16.

legújabb vélemény

Alapvetően egy érdekes film amiben sok kérdés merül fel szerelmről, barátságról stb.. Néhol kissé betegesnek tűnt nekem. Egyszer viszont meg lehetett nézni. Jószívűen 7/10.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Ritka pörgős és ritka akció dús film, az unalom messze elkerült szerencsére. A történettel, amit írtak egész jól átadja a hangulatot. Erős alkotás. Ezzel a filmmel nem lehet betelni.


 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Ez az a film volt, amire azt mondom, hogy nem. Tudom sokak nem értették, de számomra nem adta át azt, amit másoknak ezek szerint igen. A szereplőkkel nem lett volna semmi gond, számomra a sztori volt az, ami nem jött át.

A film összbevétele 541 682 dollár volt (imdb.com).

 

Érdekességként lehet megemlíteni, például hogy Mezzogiorno és Nigro a saját nevével játszotta a filmet. Massimo Girotti a film bemutatója előtt egy hónappal, 2003. január 5-én szívinfarktusban meghalt, ezért a cselekmény végét a főhősnő már csak meséli.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.