Alighanem sokan nem számítottak arra, hogy Taika Waititi sorozata, A zászlónk halált jelent első évada egy queer szerelmi történetté válik.

A második évad talán az HBO Max egyik legjobban várt folytatásának számít, és amelyhez végre megérkezett az előzetes is. 

Stede Bonnet története tehát folytatódik, a férfi maga mögött hagyta kiváltságos és kényelmes életét, hogy tengeri kalandok nyomába eredhessen, amely persze egyáltalán nem egyszerű annak, aki mindig is fényűzően élt. Minden nehézség ellenére, rövidesen a szerelem is rátalált, ráadásul nem más személyében, mint a rettegett kalózkapitány, Feketeszakáll személyében.

Az első évad renkdívül pozitív fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes portálon 93 százalékra értékelést a kritikusok, míg a nézőktől 94 százalékot kapott. A hazai előfizetők 84 százalékra értékelték a Mafabon.

A zászlónk halált jelent főszerepeiben többek között Nat Faxon, Gary Farmer, Ewen Bremner, Rory Kinnear, Leslie Jones, maga Taika Waititi, Rhys Darby, Fred Armisen és Joel Fry láthatók. A második évad októberben debütál a streaminszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.