Alig néhány hete mutatták be Guy Ritchie legújabb filmjét, a Fortune hadműveletet, a rendező viszont egyáltalán nem készül szabadságra menni, hiszen már gőzerővel dolgozik a The The Ministry of Ungentlemanly Warfare előkészületein.

Mindemellett Guy Ritchie a Úriemberek azonos című sorozatváltozatához is rendez majd, illetve áprilisban jelenik meg a The Covenant, amelynek főszerepében  Jake Gyllenhaal lesz látható, ennek hazai bemutatójáról viszont egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk.

De kanyarodjunk is vissza a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című projekthez, hiszen ennek fedélzetén már ott van Henry Cavill és Eiza González. A film titkos egység valós eseményeken alapuló története, amelyet 1939-ben Winston Churchill brit miniszterelnök kezdeményezésére hoztak létre. A bűnözőkből és renegátokból álló egység feladata a nácik elleni harc volt az európai és afrikai frontokon.

Ez a sztori egész biztosan sokaknak ismerősen cseng, hiszen egy ilyen csapattal találkozhattunk már Quentin Tarantino Becstelen brigantykjában. Ritchie filmjének forgatókönyve Damien Lewis könyve alapján készült, amelyet Paul Tamasy, Eric Johnson és Arash Amel fejlesztettek közösen.

akció | thriller | vígjáték

Orson Fortune MI6 ügynök élete egyik legveszélyesebb küldtesével néz szembe, amikor megbízást kap, hogy felkutasson egy új technológiát, amely teljesen megváltoztathaja a... több»