70% 122 szavazat
Fortune hadművelet - A nagy átverés

Fortune hadművelet - A nagy átverés

Operation Fortune: Ruse de guerre
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
30
Szereplők (30)
27
Képek (27)
3
Videók (3)
3
Érdekességek (3)
Díjak
3
Filmkritika (3)
12
Cikkek (12)
Fórum
Lourdes Faberes
Hugh Grant
Jason Statham
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Cary Elwes
Jason Statham
Jason Statham
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Jason Statham
Hugh Grant
Bugzy Malone
Jason Statham
Jason Statham
Hugh Grant
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Jason Statham
Aubrey Plaza
Josh Hartnett
Hugh Grant
Aubrey Plaza
Josh Hartnett
Jason Statham
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Hugh Grant
Hugh Grant
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Jason Statham

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Orson Fortune MI6 ügynök élete egyik legveszélyesebb küldtesével néz szembe, amikor megbízást kap, hogy felkutasson egy új technológiát, amely teljesen megváltoztathaja a világot.

Természetesen nem marad egyedül, hiszen segítségére lesz egy CIA specialista. Megkezdődik a világkörüli… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kína
Premier (HU): 2023.01.05.
Forgalmazó: Forum Hungary
 
2023.03.19 kabel

legújabb vélemény

Gyenge

Guy Ritchie filmjei folyamatos ingadozásban vannak, azt hittem, az Aladdin után visszatér egy minőséghez, azonban ez a film megint egy gyengébb kategóriát képvisel. A legnagyobb baj az, hogy egyáltalán semmilyen tétje sincs a sztorinak. Elraboltak valami AI dolgot, ami tud valamit csinálni, amit sosem látunk, és sosem tudjuk meg, ki és mit akar elérni vele. A film második fele hemzseg a vágási és történetvezetési hibáktól, karakterek teleportálnak, és mintha egy rosszul összekalapált akciófilm montázst néznénk, ahol valaki kivágta az izgalmas jeleneteket. Sajnos az akciójelenetek majdnem mind nagyon altatóak és nulla kreativitás irányult a megvalósításukra. A karakterek szintén furcsák, kiforratlanok és sztereotipikusak, még Jason Statham sem tudott mit kezdeni a nem létező szerepével. Leginkább talán egy amatőr Man from UNCLE-hez tudnám ezt hasonlítani, csak az a film érdekes volt, a karakterek karizmája kifolyt a képernyőről és a jelenetek ötletesek voltak. Ebből egyik sem igaz erre a filmre. Nem ajánlom, hacsak valaki nem tud elaludni.

0
 
2023.01.12 stevepisti

a nap véleménye

Nekem ez 90% - ban Statham film volt, ami nyomokban tartalmazott Guy Ritchie-stílusjegyeket is, de ettől függetlenül szórakoztatott, végig lekötött. Bár a filmvégi átverés nálam nem történt meg, lehet, hogy az volt az átverés, hogy nem volt átverés!?

1
 
2023.01.31 Lóri Ádámcsik

Megosztó lesz, ahogy látom

Lehet, hogy a legtöbben jobbra számítottak a Guy Ritchie név hallatán, de ha őszinte akarok lenni, én jól szórakoztam a film alatt. Nem egy nagyon gondolkodós, iszonyat nagy csattanós véggel megáldott film, de egy esti mozinak szerintem jó volt. Szórakoztató, akció is van benne, és itt-ott egy két jó poént is ellőnek.

1
 
2023.01.17 Szilárd-Leo

Katasztrófa

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sziasztok! Akkor is azt mondom, hogy nem jó film. Miről is szól: egy nagy átverésről. Hogy a néző nézze meg. A film egy CIA-ügynök, egy fegyvernepper, a török maffia és egy nevetséges színész játéka. A film egy nagy semmiről szól. Kimondottam vártam, de nem volt jó. 0%-ot érdemel nálam.

1
0
 
2023.01.02 tyna19955

Szerintem ez tipikusan az film, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Bár nem állítom, hogy rossz lenne, sőt, egészen kiemelkedő, de ettől a rendezőtől szerintem kaptunk már jobbat is.

1

A film 315 061 221 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 149 883 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Guy Ritchie és Aubrey Plaza első közös filmje.Szerző: csd

#2
 

Guy Ritchie és Jason Statham ötödik közös filmje.Szerző: csd

#3
 
(2023. 06. 06.)
Guy Ritchie ugye csak blöfföl?
Az egykori brit fenegyerek, Guy Ritchie Fortune hadművelet – A nagy átverés című filmje nyomokban sem tartalmazza a rendező markáns stílusjegyeit. Legújabb rendezése lapos, fantáziátlan kémtörténet, melyet Hugh Grant sem képes megmenteni. Több
 
Értékelés: 5/10
(2023. 01. 07.)
Fortune-hadművelet kritika: Guy Ritchie kiégés közeli állapotban
Csöndben bekúszott Guy Ritchie legújabb kémfilmje a magyar mozikba. A rendezőre jellemző fogások látszat megidézésén túl azonban nem sok különlegesség lesz ebben a hadműveletben. Fortune-hadművelet: A nagy átverés kritika. Több
 
Értékelés: 5.5/10
(2023. 05. 04.)
Fortune-hadművelet: A nagy átverés
Guy Ritchie csinált egy közepes Jason Statham-akciófilmet. Mármint olyat, amilyet nem Guy Ritchie szokott rendezni, hanem azok, akik azután forgattak Jason Stathammel, hogy Guy Ritchie felfedezte őt. Több