Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Fortune hadművelet - A nagy átverés (2022)

Operation Fortune: Ruse de guerre
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
28
Képek
3
Videók

Galéria (28)

Lourdes Faberes
Hugh Grant
Jason Statham
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Cary Elwes
Jason Statham
Jason Statham
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Jason Statham
Hugh Grant
Bugzy Malone
Jason Statham
Jason Statham
Hugh Grant
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Jason Statham
Aubrey Plaza
Josh Hartnett
Hugh Grant
Aubrey Plaza
Josh Hartnett
Jason Statham
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Hugh Grant
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Hugh Grant
Hugh Grant
Josh Hartnett
Aubrey Plaza
Jason Statham

Videók (3)

 
kabel   2023. 03. 19.

legújabb vélemény

0
Gyenge

Guy Ritchie filmjei folyamatos ingadozásban vannak, azt hittem, az Aladdin után visszatér egy minőséghez, azonban ez a film megint egy gyengébb kategóriát képvisel. A legnagyobb baj az, hogy egyáltalán semmilyen tétje sincs a sztorinak. Elraboltak valami AI dolgot, ami tud valamit csinálni, amit sosem látunk, és sosem tudjuk meg, ki és mit akar elérni vele. A film második fele hemzseg a vágási és történetvezetési hibáktól, karakterek teleportálnak, és mintha egy rosszul összekalapált akciófilm montázst néznénk, ahol valaki kivágta az izgalmas jeleneteket. Sajnos az akciójelenetek majdnem mind nagyon altatóak és nulla kreativitás irányult a megvalósításukra. A karakterek szintén furcsák, kiforratlanok és sztereotipikusak, még Jason Statham sem tudott mit kezdeni a nem létező szerepével. Leginkább talán egy amatőr Man from UNCLE-hez tudnám ezt hasonlítani, csak az a film érdekes volt, a karakterek karizmája kifolyt a képernyőről és a jelenetek ötletesek voltak. Ebből egyik sem igaz erre a filmre. Nem ajánlom, hacsak valaki nem tud elaludni.

 
stevepisti   2023. 01. 12.

a nap véleménye

0

Nekem ez 90% - ban Statham film volt, ami nyomokban tartalmazott Guy Ritchie-stílusjegyeket is, de ettől függetlenül szórakoztatott, végig lekötött. Bár a filmvégi átverés nálam nem történt meg, lehet, hogy az volt az átverés, hogy nem volt átverés!?

 
Lóri Ádámcsik   2023. 01. 31.

0
Megosztó lesz, ahogy látom

Lehet, hogy a legtöbben jobbra számítottak a Guy Ritchie név hallatán, de ha őszinte akarok lenni, én jól szórakoztam a film alatt. Nem egy nagyon gondolkodós, iszonyat nagy csattanós véggel megáldott film, de egy esti mozinak szerintem jó volt. Szórakoztató, akció is van benne, és itt-ott egy két jó poént is ellőnek.

 
Szilárd-Leo   2023. 01. 17.

0
Katasztrófa

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sziasztok! Akkor is azt mondom, hogy nem jó film. Miről is szól: egy nagy átverésről. Hogy a néző nézze meg. A film egy CIA-ügynök, egy fegyvernepper, a török maffia és egy nevetséges színész játéka. A film egy nagy semmiről szól. Kimondottam vártam, de nem volt jó. 0%-ot érdemel nálam.

1
 
Cinematograph   2023. 02. 05.

0
Az elmúlt egy év leggyengébb akciófilmje

Számomra hihetetlen, hogy ezt a filmet Guy Ritchie rendezte, és hogy Jason Statham elvállalta benne a főszerepet. Iszonyúan gyenge produkció, minden téren. Zavaros az alapsztori, a jelenetek közt alig van összefüggés, nem tudni, ki a főgonosz és kiknek kellene szurkolnunk. Alig akad benne bunyó, pedig az feldobhatná kicsit, hiszen Statham mégis csak abban a legjobb. De nem. Úgy voltak vele: ha már gyenge, legalább verekedéseket sem tesznek bele, nehogy már megmentse a végeredményt. Az értékelésem: 35-40%, jóindulattal.

 
Rajkó   2023. 01. 12.

0

Egy év csúszás után végre bemutatták a filmet, bár érezhetően nem hozza a Guy Ritchie-től megszokott színvonalat, a klasszikus, bár aki szereti ezt a műfajt, szerintem annak határozottan be fog jönni. Nálam, sajna nagyon középszerű ez.

 
tyna19955   2023. 01. 02.

1

Szerintem ez tipikusan az film, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Bár nem állítom, hogy rossz lenne, sőt, egészen kiemelkedő, de ettől a rendezőtől szerintem kaptunk már jobbat is.

A film 311 107 626 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 148 598 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Guy Ritchie és Aubrey Plaza első közös filmje.

(csd)
 

Guy Ritchie és Jason Statham ötödik közös filmje.

(csd)
 
Csöndben bekúszott Guy Ritchie legújabb kémfilmje a magyar mozikba. A rendezőre jellemző fogások látszat megidézésén túl azonban nem sok különlegesség lesz ebben a hadműveletben. Fortune-hadművelet: A nagy átverés kritika. több»