67% 51 szavazat
A kimenekítési projekt

A kimenekítési projekt

Hidden Strike
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
25
Szereplők (25)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
10
Cikkek (10)
Fórum

FILMINFÓ

A különleges erők két volt katonájának egy csoport civilt kell elkísérnie a bagdadi „halál országútján” a biztonságos zöld zónába.

(szarka84)

Rendező: Scott Waugh
Forgatókönyvíró: Arash Amel
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kína
Premier: 2023.07.06. | Netflix (2023.08.02.)

Hol nézheted

Jackie Chan
John Cena
Pilou Asbæk
John Cena
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
John Cena
 
2023.08.19 Harper

legújabb vélemény

A verekedési jelenetek és párbeszédek miatt megéri

Scott Waugh nem egy élvonalbeli rendező, de A kimenekítési projekt című filmje szerintem egészen jó lett. A film óriási előnye Jackie Chan szerepeltetése, aki éltes kora dacára is nagyon jó benne. Az alaptörténet picit bugyuta azzal a sztorival, hogy kínai munkásokat akarnak kimenekíteni egy közel-keleti sivatagban lévő olajkitermelő bázisról. A kínaiaknak segít John Cena is, aki kezdetben még szembeszáll velük. A Jackie Chan–John Cena verekedési jelenet a film egyik legjobbja lett. Aztán valahogy összebarátkoznak, és onnantól már együtt is harcolnak. Nagyon jók a párbeszédeik, így kapunk némi vígjátéki hangulatot is. Én egészen jól elvoltam ezzel a filmmel. A látványvilágra sem lehet igazából panasz, bár szinte az egész sztori a sivatagban játszódik. Erősségek: bunyó és a sok vicces jelenet a két főszereplő között, hátrány: a bugyuta alapsztori. Külön érdekesség még Pilou Asbæk szerepeltetése, akitől nem ilyen filmekhez szoktunk. Értékelésem: 65%. Akciómániásoknak ajánlom főleg, és Jackie Chan rajongóknak.

0
 
2023.08.13 Jerico

A Jackie Chan - John Cena páros frenetikus

Eleinte nagyon gyenge, ZS kategóriás filmként, kimondottan bugyuta sztorival indul A kimenekítés projekt (Hidden Strike), melyben a kínai kormány katonákkal akarja kimenekíteni közel-keleti olajtelepéről a kínai munkásait. Vezetőjük Jackie Chan. A film azonban körülbelül a közepétől egyszer csak feljavul, amikor képbe kerül a korábbi pankrátor, John Cena, és váratlanul Jackie mellé áll. Párosuk iszonyúan feljavítja a filmet, mert nagyon jók együtt. A főgonosz szerepében Pilou Asbaek sem rossz, de az egészet az említett két színész viszi a vállán. Gyakorlatilag végig ökörködik a filmet úgy, hogy közben komolyak is. És működik a dolog, mert nagyon jól szórakozunk. Mondjuk ne várjunk nagyívű történetet, mert baromság az egész. De jó mégis. Vannak akciójelenetek, sivatagi harc, üldözés és persze bunyók Jackie Chan módra. Még mindig jól tolja, pedig már 69 éves. Elképesztő. Ez a film a könnyed sztorik kedvelőinek való, akik olykor elvannak a vicces kis bugyutaságokkal is. Én ilyen vagyok, így tetszett. Értékelésem: 70%. A felétől tényleg jó!

2
 
2023.08.09 fankbringa

Finomító tőzsde

Erre a filmre esett a választás a tv-csatornák lélegzetelállító kínálata helyett. Könnyen vasalós filmre vágytam. Ez részben teljesült is. Sajnos nincs magyar szinkron, cserébe kapunk kínai–angol vegyes filmet. A nagy dinamika miatt az angol beszéd n... Teljes kritika

1
 
2023.07.15 zeus1000

Azt hiszem ez a film a végletekig elment, hogy rettenetes legyen. Uramatyám, ekkora szeméthez külön szemetesautóra lenne szükség, meg markológépre.

0
 
2023.07.28 Sztyúi

Hűha, rég láttam ennyire bugyuta, ZS-kategóriás akciófilmet. A legrosszabb az egészben, hogy végig imádtam. Ratyi alakítások, sztori, meg úgy minden, de egyszerűen annyira rossz, hogy már jó. Lehet, hogy ez főleg a nosztalgiának köszönhető, mert esze... Több

0
Twisted Metal
2023
Hol nézheted: HBO Max
Esküvői szezon
2022
Hol nézheted: Disney+
A rendkívüli
2023
Hol nézheted: Disney+
Koo felügyelő
2021
Hol nézheted: Netflix
A kullancs
2017
Hol nézheted: Amazon Prime
Gen V
2023
Hol nézheted: Amazon Prime
Fubar
2023
Hol nézheted: Netflix
Megzsarolva
2022
Hol nézheted: Netflix
One Piece
2023
Hol nézheted: Netflix