Mit nézzek? 6 premierfilm, amiről nem érdemes lemaradnod a hétvégén (mozi+streaming, 30. hét)

Ez a hét sem múlik el új filmpremierek nélkül. Csütörtök van, tehát a mozikban ma debütálnak az újdonságok, de a streaming szolgáltatók is kínálnak néznivalót az előttünk álló hétvégére. Talán ez a hét nem annyira erős, mint az előző, ahol az Oppenheimer és Barbie gigászi csatája megindult. De azért most is jött egy jó kis horror és egy családi vígjáték a mozikba, nem beszélve a streaming szolgáltatókról.

#6

dokumentum | zenés

Disney+

Az Imagine Dragons lágerlistavezető slágereinek előadásáról készült koncertfelvétel a "Mercury Tour" névre keresztelt turnéról interjúkkal kiegészítve. A filmből... több»

Az Imagine Dragons slágerlistavezető slágereinek előadásáról készült koncertfelvétel a "Mercury Tour" névre keresztelt turnéról interjúkkal kiegészítve. A filmből megismerhetjük a zenekar fejlődését, a magasságokat és a mélypontokat egyaránt. Premier vasárnap a Disney+-on.
#5

akció | kaland | thriller | vígjáték

Netflix

A különleges erők két volt katonájának egy csoport civilt kell elkísérnie a bagdadi „halál országútján” a biztonságos zöld zónába.   több»

Jackie Chan újra akció-komédiát forgatott, ezúttal John Cena oldalán! A sztori a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor az olaj már mindennél többet ér, akár ölnek is érte. Ebben a világban kell két veterán katonának elkísérnie egy csoportot egy halálosan veszélyes útvonalon. A gond csak az, hogy egymással sem jönnek ki. Premier holnap a Netflixen.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

A szektavezérek kézikönyve bemutatja, hogyan érhetjük el a feltétel nélküli szeretetet, a végtelen odaadást és az emberek elméjének, testének és lelkének irányításához... több»


Szereplők: Peter Dinklage
A szektavezérek kézikönyve bemutatja, hogyan érhetjük el a feltétel nélküli szeretetet, a végtelen odaadást és az emberek elméjének, testének és lelkének irányításához szükséges hatalmat. Egy dokusorozat, amely Peter Dinklage narrálásával mutatja be, hogyan születtek meg a világ legbefolyásosabb szektái és azok vezetői miként igézték meg a követőiket. A dokusorozat holnap debütál a Netflixen.
#3

63 A Beanie-buborék  (2023)

(3)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Az egyik legnagyobb spekulatív őrület története, amely végigsöpört a 90-es évek amerikai kultúráján. több»

Ty Warner egy középszerű kereskedő volt, míg egy nap nem találkozott három nővel, akikkel közösen megálmodták azt a játékötletet, ami a '90-es években megrengette a világot. De miért őrült meg mindenki az apró műanyag bogyókkal töltött kis plüssfigurákért annyira? Ennek a történetét meséli el a film. Holnaptól az AppleTV+-on.
#2

59 Beszélj hozzám!  (2023)

(20) (5)

horror | thriller

Telekom TVGO

Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»

Egy fiatal társaság hozzájut egy titokzatos bebalzsamozott kézhez, amely segítségével kapcsolatba lehet lépni a szellemekkel. Ha valaki megfogja a kezet és kimondja, „Beszélj hozzám!”, azzal átmenetileg összekapcsolja a szellemvilágot a való világunkkal. A félelmetes játékszer az esti bulik fő attrakciójává lép elő, a fiatalok a közösségi médiában rajonganak az új izgalomért. Ám egy alkalommal egyikük túl sokáig engedi megszállni magát, és ezzel félelmetes természetfeletti erőket szabadít el. Mától a mozikban.
#1

64 Kísértetkastély  (2023)

(5) (9)

családi | dráma | fantasy | horror | misztikus | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Az egyedülálló anya, Gabbie (Rosario Dawson) kilencéves fiával egy New Orleans-i villába költözik, amelyet elképesztően alacsony áron vásároltak meg. Új életet szeretnének... több»

A Disney közkedvelt parki attrakciója által ihletett Kísértetkastély főszereplői egy nő és kisfia, akik spirituális szakértők szedett-vedett csapatát bérelik fel, hogy segítsenek megszabadítani házukat a természetfeletti lakásfoglalóktól. A csapatot egy volt idegenvezetőből lett paranormális nyomozó, egy pap, egy médium és egy egyetemei történelemprofesszor alkotja. Mától a mozikban.