James Bond 26.: Indiana Jones unokahúga a rendezői székben?

Noha továbbra is kérdéses, ki veszi majd át a stafétát Daniel Craigtől James Bond szerepében, a franchise következő fejezetének rendezői posztjával kapcsolatban viszont már most felröppent néhány híresztelés.

A franchise producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson gőzerővel keresik Bond szerepére az ideális jelöltet, noha azt már korábban is leszögezték, hogy ezt a döntést semmiképp sem fogják elkapkodni.

A Daily Mail értesülése szerint viszont a következő filmet a Bolhafészek és az Indiana Jones 5 sztárja, Phoebe Waller-Bridge rendezheti, aki már személyesen találkozott is Barbara Broccolival. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a színésznő részt vesz egy James Bond-film munkálataiban, hiszen a Nincs idő meghalni forgatókönyvének fejlesztésében aktívan részt vett.

“Rendkívül tehetséges. Képes lesz egy modernebb, fiatalosabb képet alkotni Bondról” - nyilatkozta a producer.

A fentebb említett Indiana Jones és a sors tárcsája júniusban érkezik a hazai mozikban, amelyben Waller Bridge Indiana Jones unokahúgát, Helenat alakítja.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»