FRISSÍTVE: Köszönjük, hogy ezúttal is ennyien bekapcsolódtatok a játékba, és gratulálunk a nyerteseknek: harnas1207Lvnteszfilmtro.hustevepistiTonyka. Tartsatok velünk legközelebb is! :)

Jövő héten végre a mozikban a Mosolyogj! Szeretnéd az elsők között szeretnéd látni az év egyik leghátborzongatóbb horrorját? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Szeptember 29-én végre a hazai mozikban a Mosolyogj, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A film története Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) köré épül, aki a tanúja lesz az egyik páciensét érintő felkavaró incidensnek. A nő olyan jelenségeket tapasztal meg, melyekre úgy tűnik, nem létezik észszerű magyarázat. Elméjén egyre inkább eluralkodik a rettegés, és túléséhez pedig saját sötét múltjával kell szembenéznie.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (szeptember 23., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2022. szeptember 27-én (kedd) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

65 Mosolyogj  (2022)

horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

Miután tanúja volt egy bizarr, traumatizáló esetnek, amely egy betegével történt, Dr. Rose Cotter olyan ijesztő dolgokat tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni. Rose-nak a... több»