Jeffrey Dean Morgan: Férfiasabb vagyok, mint a Szikla valaha is lehetne

Lehet, hogy egy igazi háború kirobbanásának lehetünk szemtanúi a két sztár között? Azért nem eszik ennyire forrón a kását, mondjuk is, hogy mi történt pontosan.

Mielőtt bárki is rosszra gondolna, le kell szögeznünk, hogy a két színész valójában igencsak jó barátoknak számítanak. Johnson és Morgan még a Tombolás forgatásán ismerkedtek meg, azóta pedig folyamatosan szívatják egymást a közösségi médián keresztül.

Brandon Davis, a ComicBook riportere a Hobbs és Shaw bemutatójának apropóján készített interjú végeztével megkérdezte Johnsont, koccintana-e vele egy tequilával, amelyre a színész igent mondott.

A tízedik évadához érkezett a The Walking Dead bemutatóján pedig Davisnek sikerült egy rövid interjúra elcsípnie a sorozatban Negant alakító Jeffrey Dean Morgant is. Davis végül az interjút szintén azzal zárta, hogy megkérdezte a színészt, hogy volna-e kedve egy whiskey-t meginni vele, és hogy üzen-e valamit a barátjának, Dwayne Johnsonnak.

Davis a koccintás után felárulta Morgannak, hogy a Szikla korábban hagyott pár cseppet az üvegében, amelyre a színész csupán annyit válaszolt, hogy „Férfiasabb vagyok, mint a Szikla valaha is lehetne”