Jan de Bont 1996-ban megjelent rendezése, a Twister mára már szinte kultikussá vált, most pedig az is hivatalossá vált, hogy folytatást kap a produkció.

A The Wrap értesülései szerint az Universa Pictures nem mást, mint A visszatérő szerzőjét, Mark L. Smith-t bízta meg a forgatókönyv fejleszétésével. A projektről egyébként még 2020-ban lehetett hallani először, amelynek élén elviekben Joseph Kosinski állt volna, ám úgy tűnik, hogy a stúdió más rendezőkkel folytat jelenleg tárgyalást.

A tervek szerint a forgatás a következő év tavaszán kezdődik majd, a rendezői poszt kapcsán pedg Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi, Travis Knight és Dan Trachtenberg neve is felmerült.

Az eredeti Twister egyébként 494 millió dollárt hozott a konyhára annak idején, a film főszerepeiben pedig nem kisebb nevek, mint Philip Seymour Hoffman, Helen Hunt, Bill Paxton, Todd Field, Cary Elwes, Jeremy Davies, Jami Gertz és Alan Ruck láthatók. 

A produkcióval kapcsolatban egyelőre nem láttak napvilágot további hivatalos információk, a közeljövőben viszont várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről, addig is érdemes ráhangolódni az eredeti film előzetesével, amit lentebb meg is tekinthettek.

79 Twister  (1996)

akció | kaland | katasztrófafilm | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Az amerikai Oklahomában hatalmas vihar készülődik. Két kutatócsoport életveszélyes rivalizálásba kezd, hogy melyikük tudja hamarabb a tornádó közepébe juttatni... több»