Magyarországon (is) forgatják Cate Blanchett és Alicia Vikander vígjátékát, de nem ezért lesz kötelező megnézni

A német-kanadai produkció, a Rumors, azaz Pletykák olyan neveket hoz össze, mint Alicia Vikander és Cate Blanchett.

A vígjátékot Guy Maddin, Evan Johnson és Galen Johnson író-rendezők jegyzik és az amerikai mozikban idén mutatják majd be.

A sztori

A film a világ leggazdagabb liberális demokráciáinak hét vezetőjét követi nyomon az éves G7-csúcstalálkozón, miután eltévedtek az erdőben, és egyre nagyobb veszéllyel néznek szembe, miközben megpróbálnak ideiglenes nyilatkozatot megfogalmazni a globális válsággal kapcsolatban... Hm...ez még akár egészen izgalmas is lehet! Annyit tudunk, hogy a magyarországi forgatást nemrégiben wrappelték (befejezték).

De, ha csak a nyúlfarknyi infóból és a színészgárdából indulunk ki - amiben számos nagyszerű sorozatszínész is megtalálható - mindenképp olyan projektről beszélünk, amit érdemes felvenni a 2024-es néznivalóink listájára.

A szereplők

A 90es évek egyik meghatározó sorozatából (La Femme Nikita) ismert Roy Dupuis, a zseniális gonosztevő, Tywinn Lannistert alakító Charles Dance, a Becstelen brigantykban látott Denis Ménochet és a megosztó, de sikeres A szomorúság háromszögében feltűnt Zlatko Burić is szerepel - több más tehetség oldalán - a két világhíres, A-listás színésznő mellett.

Vikandert legutóbb Katherine Parrként, VIII. Henrik király feleségeként láthattuk Karim Aïnouz Firebrand című drámájában, amelynek világpremierje tavaly volt Cannes-ban. Míg Blanchett a TÁR című filmben nyújtott alakításával aratott igazán nagyot az elmúlt időszakban.

Kíváncsian várjuk ezt az új filmet!