Már csak 1 nap, és otthonról streamelheted a Halálos iramban 10-et

Érkezik a Telekom TVGO-n a Halálos iramban 10, így aki idén tavasszal lemaradt volna a mozikban a Toretto család “kalandjainak” legújabb felvonásáról, az most bepótolhatja.

Ahogy azt korábban már maga  Vin Diesel is "megígérte", ez lesz a franchise utolsó előtti epizódja, a finálét pedig két részre bontották a készítők, így a nagy lezárás tehát tovább várat magára. Persze mindez nem jelenti azt, hogy a tizedik rész ne tartogatna epikus pillanatokat, hiszen John Cena után többek között Jason Momoa, és Brie Larson csatlakozott a csapathoz.

KIT ALAKÍT JASON MOMOA?

Momoa alighanem a széria eddigi legizgalmasabb gonosztevőjének szerepében látható. Dante Reyes ugyanis annak a Hernan Reyes a fia, aki elég csúnyán végezte a Ötödik sebességben. Évek teltek el, Dante pedig apja nyomdokaiba lépett, most pedig visszatért, hogy bosszút álljon mindazért, amit el kellett szenvednie.

RÉGI ELLENFELEKBŐL SZÖVETSÉGES

Persze John Cena is visszatér, ám ahogy a kilencedik részben még a sztori rosszfiúját hozta, ezúttal Torettóként maga is a jó oldalon harcol majd, persze erre a franchise-ra egyébként is jellemző, hogy az ellenségekből szövetségest és csapattársat toboroz.

MIKORTÓL NÉZETŐ?

A Halálos iramban 10 tehát augusztus 18-tól már streamelhető, a film Mafabos adatlapján található Telekom TVGO logóra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok azt, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»