Március a Netflixen: 20 új és visszatérő sorozat, melyekkel egész hónapra betárazhatsz

Az év harmadik hónapjában olyan sorozatok futnak be a nagy piros óriásra, mint A 3-test probléma, az Úriemberek sorozat verzióban elmesélt folytatása vagy épp a legismertebb pornósztár, Rocco Siffredi életét adaptáló Szuperszex.

Szóval, a március is igen izgalmas lesz, ami a sorozatokat illeti. De nem csak nagy, amerikai, blockbusternek ígérkező show-k jönnek, hanem különböző európai projektek is, mint például a spanyol, A kikötő törvénye vagy a koreai Csirkefalat.

20 sorozatot válogattunk nektek össze és, ha van Netlfix előfizetésetek, elég csak a mafab adatlapon található Netflix ikonra kattintanotok, hogy induljon a lejátszás! Jó szórakozást!

#20

67 A hívők  (2024)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Három fiatal és ambiciózus vállalkozónak meg kell találnia a módját, hogy visszafizesse a bukott startupjukból származó adósságokat, amikor egy elképzelhetetlen „üzleti”... több»

Három fiatal és ambiciózus vállalkozónak meg kell találnia a módját, hogy visszafizesse a bukott startupjukból származó adósságokat, amikor egy elképzelhetetlen "üzleti" lehetőségbe botlanak, amely pénzért kihasználja az emberek vallásba vetett hitét...Március 27-én megtudjuk, mekkora sikerrel.
#19

valóságshow

Netflix

A világ tíz legjobb hiperrealista tortaművésze fog versenyezni egymással, hogy megtévesszék a zsűrit és begyűjtsék a pénzdíjat. A versenyzőknek minden héten először egy... több»

A sikersorozat még nagyobb tortákkal, nagyobb tétekkel és vadabb süteményekkel tér vissza! Ebben az évadban nézd meg, ahogy a cukrászok új csoportja feszegeti a konyhaművészet határait, és hiperrealisztikus tortákat készít, hogy eljussanak a végső pénzdíjig. Ismét fel fogod tenni magadnak a kérdést: vajon valódi ez a torta? A 3. évad március 29-én érkezik!
#18

valóságshow

Netflix

Mauricio ingatlanügynöksége visszatér a második évadban, még több drámával, humorral és magasabb tétekkel. több»

Családi drámák, luxuslisták és a Los Angeles-i piacon zajló éles verseny határozza meg az eredetileg Buying Beverly Hills címen futó sorozat új évadát. Ez az ingatlanos doku-szappanopera Mauricio Umansky The Agency nevű ügynökségének legjobb ügynökeit követi, köztük lányait, Farrah-t, Alexiát és Sophiát, akik a luxus ingatlanok, kapcsolatok és barátságok nagy tétekkel teli világában próbálnak eligazodni.
#17

Netflix

A sorozatban megismerhetjük három mexikói híresség különleges életét és egyedi barátságukat. több»

Miután diadalmaskodtak a "No me importa" című dalukkal -és a Laura és Lucía közötti háborúval is végeztek-, királynőink visszatértek. De a csapat nem teljes, csak Lorena és Lucía döntött úgy, hogy visszatér, hogy szembenézzenek egy új kihívással. Ehhez új királynőket kell meggyőzniük, hogy csatlakozzanak a csoporthoz. Vajon sikerül-e ennek az új dívákból álló csoportnak megúsznia a drámát? Március 19-én érkezik a 2. évad!
#16

Netflix

Száz, csúcsformában lévő versenyző küzd meg egymással egy sor kimerítő kihíváson keresztül, hogy végül a nyertes kiérdemelje a megtiszteltetést - és a pénzjutalmat. több»

Száz, csúcsformában lévő versenyző küzd meg egymással egy sor kimerítő kihíváson keresztül, hogy végül a nyertes kiérdemelje a megtiszteltetést - és a pénzjutalmat. A második évad március 19-én debütál.
#15

dokumentum | krimi

Netflix

A gyermekbántalmazás és a bírósági katasztrófa tragikus esete, ez a dokumentumfilm az Outreau-ügyet, a francia történelem egyik legnagyobb botrányát dolgozza fel. több»

A true crime-dokumentumsorozat Franciaország egyik legnagyobb igazságügyi tragédiáját tárja elénk. A 2000-es évek elején, Észak-Franciaországban a fiatal Burgaud bírónak az a feladata, hogy kivizsgálja a pedofília vádját egy családban. Az ügy azonban a nyomozás előrehaladtával egyre bonyolultabbá válik, amikor a város más lakói is érintettnek tűnnek. Vádak és ellenvádak között a jogi gépezet lassan összeomlani látszik.
#14

NA Csirkefalat  (2024)

misztikus | vígjáték

Netflix

Choi Min-ah, egy cégvezető lánya egy új gépet tévedésből olyan eszköznek néz, amely segít neki lazítani, és véletlenül csirkefalatkává változik. Miközben apja, Choi... több»

Egy nő hirtelen Dakgangjeonggá (édes-savanyú csirkévé) változott, miután belépett egy titokzatos gépezetbe. Ez csak a kezdete a kiszámíthatatlan események sorozatának. Könnyed és komikus rejtély két férfiról, egy apáról és egy szerelmesről, akik a lányuk/kedvesük megmentéséért küzdenek.
#13

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy csapat nemzetközi kincsvadász élete egyik legnagyobb kalandját tervezgeti – vajon sikerül meglépniük a kincsekkel? több»

Egy hóbortos szélhámos felbérel egy szedett-vedett bandát, hogy megtalálják a Kígyókirály kincsét a Maya Riviérán.
#12

dokumentum

Netflix

A sorozat az atombomba megalkotásának és a nukleáris fegyverek elterjedésének krónikája a Szovjetunió felbomlásán túl Vlagyimir Putyin felemelkedéséig és Ukrajna orosz... több»

A Luminant Media és Brian Knappenberger rendező a hidegháborúról szóló, meghatározó dokumentumfilm-sorozattal jelentkezik. A sorozat az atombomba kifejlesztésével és a nukleáris fegyverek drámai elterjedésével kezdődik az azt követő évtizedekben, majd a Szovjetunió összeomlásán át egészen Vlagyimir Putyin felemelkedéséig és Ukrajna orosz megszállásáig követi nyomon a hidegháború történetét. A széria több mint 100, a világ 7 országában készült interjút tartalmaz, amelyek mélyen személyes történeteket tárnak fel, és megmutatják, hogy a hidegháború mennyire megváltoztatta az életeket és meghatározta a világtörténelmet. A Hirosimára ledobott atombomba túlélőitől kezdve az Ukrajnában, Németországban és a volt szovjet köztársaságok némelyikében készült átfogó filmfelvételekig a sorozat hét jelenlegi vagy volt világvezetővel készített interjút, köztük Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, valamint olyan prominens politikai személyiségekkel, mint Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Robert Gates volt CIA-igazgató és Condoleezza Rice volt külügyminiszter.  Ez a kilencrészes doku-sorozat az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti, évtizedekig tartó konfliktus feltárása, amelyet olyan aktuális események kereteznek, amelyek egyértelművé teszik, hogy még mindig nagyon is érezzük a hidegháború hatásait.
#11

dokumentum | történelmi

Netflix

Szakértőkkel és hozzátartozókkal készített interjúkon keresztül ismerhetjük meg a világot megrázó, 2017-ben tragikusan eltűnt katonai tengeralattjáró történetét. több»

2017. november 15-én az argentin haditengerészet ARA San Juan nevű tengeralattjárója eltűnt az összes radarról, fedélzetén a legénység 44 tagjával. A keresés megbénította az országot, miközben a hozzátartozók csodára vártak... Mi történt valójában?
#10

82 Szuperszex  (2024)

(4)

dráma | életrajzi

Netflix

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon... több»

A Matteo Rovere, Francesco Carrozzini és Francesca Mazzoleni által rendezett filmet Rocco Siffredi valós élete ihlette. A családja, a származása, a szerelemhez való viszonya, egy mélyreható történet, amely végigkíséri az életét gyermekkorától kezdve, és feltárja, hogyan és mikor lett Rocco Tano - egy egyszerű Ortona-i srácból Rocco Siffredi, a világ leghíresebb pornósztárja.
#9

dokumentum | sportfilm

Netflix

A doku-sorozat a világ legjobb profi golfozóit követi otthon és a pályán egyaránt, beleértve a világ néhány legnagyobb versenyét is. több»

A kamerák a második évadban is visszatérnek, hiszen ez a magával ragadó dokumentumfilm-sorozat profi golfozók sokszínű csoportját követi - visszatérő kedvenceket és új arcokat egyaránt - a pályán és azon kívül, a PGA TOUR kíméletlen versenyszezonjában, beleértve a golf mind a négy Major bajnokságát, a Masters-t, a PGA Championshipet, a U.S. Open Championshipet és a The Open Championshipet. Az idei szezon pedig még több drámát hoz. A Teljes lendülettel továbbra is lehetőséget ad a rajongóknak, hogy megismerjék a játékosokat a győzelmeiken, vereségeiken, családjukon és barátaikon keresztül, mindezt egy profi golfszezonon keresztül.
#8

dokumentum | krimi

Netflix

Évekkel azután, hogy fegyelmező iskolába küldték, egy nő, akit még mindig kísértenek az élményei, leleplezi a megdöbbentő ifjúsági programot. több»

Rendező: Katherine Kubler
Ne beszélj. Nincs mosolygás. Nincs kimozdulás. Az Ivy Ridge Akadémia azt állította, hogy terápiával és szabadidős tevékenységekkel segít a problémás tizenéveseken. Ehelyett a tinédzserek mentális és fizikai bántalmazást szenvedtek el egy olyan programban, amely szektaként működött. Ebben a lebilincselő oknyomozó dokumentumfilmben egy filmes és az egykori diákok felidézik a fegyelmező iskolában szerzett szörnyű tapasztalataikat, és leleplezik az átélt borzalmakat.
#7

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Láthatjuk a versenyzők legújabb generációját, akik észbontó futamokat, extrém kaszkadőr mutatványokat és izgalmas kihívásokat élnek át. több»

A világ legkelendőbb játékán alapuló Hot Wheels - Adj gázt, egy olyan magas oktánszámú sorozat, amely minden versenyzőben aktiválja a kihívás szellemét! A sorozat a versenyzők legújabb generációját követi nyomon, akik észbontó versenyeket, extrém kaszkadőrversenyeket és izgalmas kihívásokat élnek át.
#6

dráma | romantikus

Netflix

A harmadik évadban Wilhelm beszéde nemcsak a bíróságon, hanem az egész iskolában következményekkel jár, mivel Hillerska az iskola történetének legsúlyosabb válságával... több»

Amikor Wilhelm herceg (Edvin Ryding) a tekintélyes Hillerska nevű bentlakásos iskolába érkezik, végre lehetőséget kap arra, hogy felfedezze valódi énjét, és rájöjjön, milyen életet akar élni. Wilhelm egy szabadsággal és feltétel nélküli szerelemmel teli jövőről kezd álmodozni, távol a királyi kötelezettségektől - de amikor váratlanul ő lesz a következő az örökösödési sorban, dilemmája csak fokozódik, hiszen választania kell: szerelem vagy kötelesség?
#5

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Egy fiatal nő sorsdöntő döntése az 1960-as évek Kínájában téren és időn át visszhangzik napjainkig. Amikor a természet törvényei megmagyarázhatatlan módon a szemük előtt bomlanak fel, egy briliáns tudósokból álló, összetartó csoport összefog egy szokatlan nyomozóval, hogy szembeszálljanak az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével... A sorozat főszereplői közt olyan neveket találunk, mint Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Benedict Wong vagy Jonathan Pryce. A sorozat társalkotói David Benioff és D.B. Weiss.
#4

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja. több»

A barcelonai tengeri kikötő naponta közel 6000 konténert fogad. A világ minden tájáról érkező árukat, amelyek egy év alatt több mint 30.000 kiló kokaint rejthetnek, így a kikötőváros Európa egyik legfontosabb bejárata a jövedelmező kábítószer-kereskedelemben. Joaquin Manchado jól tudja ezt, mivel ő a barcelonai kikötő fő termináljának tulajdonosa. Ha valaki illegális szállítmányt akar behozni a kikötőn keresztül, az ő támogatására, valamint a körülötte kialakított bűnszövetkezettel való együttműködésre szorul. Egy váratlan baleset és egy fontos kokainszállítmány eltűnése azonban egy gyilkosságokkal és bosszúval teli, kegyetlen háborút indít el.
#3

vígjáték | zenés

Netflix

Izgalmas új fejezet kezdődik a Wickie (Renée Elise Goldsberry), Summer (Busy Philipps), Gloria (Paula Pell) és Dawn (Sara Bareilles) számára: új albumukat akarják... több»

A 90-es évek végi Girls5eva lánycsapat tagjai - Dawn, Wickie, Summer és Gloria - újra összeálltak és felvették új albumukat, a Returnity-t, így itt az ideje a következő logikus lépésnek: egy visszatérő turnénak. Terv, turnémenedzser vagy biztosított helyszínek nélkül a hölgyek beülnek egy furgonba, és nekivágnak a nagy ismeretlennek, hogy mindent megtegyenek az albumuk népszerűsítése és a visszatérés érdekében. Vajon a turné és az azzal járó kalandok felgyorsítják a visszatérésüket, és közben eladják a turnédokumentumfilmjüket? Vagy az út teljesen tönkreteszi őket?
#2

75 Úriemberek  (2024)

(10) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

Eddie Horniman (Theo James) váratlanul megörökli apja tekintélyes vidéki birtokát - csakhogy kiderül, hogy az egy kannabiszbirodalom része... Ráadásul a brit bűnözői alvilág számos gusztustalan alakja is részesedni akar a jóból... Eddie eltökélten próbálja kiszabadítani családját a karmaik közül, és megpróbál a gengszterek ellen játszani. Ahogy azonban beszippantja a bűnözés világa, kezd ráérezni az ízére...
#1

dokumentum

Netflix

Nyolc vadonatúj epizód, amelyekben Phil kalandjait követhetjük nyomon Skóciában, Tajpeiben, Washingtonban, Mumbaiban, Dubaiban, Izlandon és az „igazi” Orlandóban. több»

Csatlakozz a világjáró ételrajongó Phil Rosenthalhoz, aki a Netflix sorozatában újabb ínycsiklandó kalandokba keveredik. A 7. évad 8 új epizóddal követi Phil útját Mumbaiba, Washingtonba, Kiotóba, Izlandra, Dubaiba, az "igazi" Orlandóba, Tajpejbe és Skóciába; rejtett gyöngyszemeket fedez fel, és minden egyes falatnál találkozik az egyes városok szívével és lelkével. Phil az ételek univerzális nyelvén keresztül teremt kapcsolatot, ünnepli a felfedezés örömét és a közös étkezések élményét.