A Tolvajnők című Netflix film Mélanie Laurent  rendezésében és szereplésével érkezik a Netflixre.

Alex és Carole,  a gyerekkori barátok most (szó szerint) bűntársak. De a Louvre-ban található Ingres festmény ellopása túl nagy falatnak bizonyul a duó számára, ezért felkérik Clarenct, hogy erősítse a csapatot. Clarencre, a fegyverkereskedőre egy mexikói kartell tűzött ki vérdíjat. A trióhoz csatlakozik még Sam, egy motoros kaszkadőr és ökölvívó, aki remekül bánik a mérgezett nyilakkal. Üdítős dobozos füstbombákkal, rakétavetőkkel és sárkányrepülőkkel Alex, Carole és Sam olyan események sorozatát indítja el, amely a francia különleges egységgel való összecsapáshoz vezet. Az események hatására Alex és Carole baráti kapcsolata gyökeresen megváltozik. 

A film rendezője, Mélanie Laurent alakítja Carole szerepét. Laurent leginkább Shosanna szerepével vált ismertté Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című filmjében. Adèle Exarchopoulos játssza Alex szerepét. Ez lesz az színésznő első Netflix Original szerepe. A nézők leginkább az Adéle élete című filmből ismerhetik.

Ha érdekel a film, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

51 Tolvajnők  (2023)

akció | krimi | vígjáték

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba,... több»