Megtekinthető a Netflix műsorán a 2015-ös amerikai romantikus vígjáték, az Álmomban találkozunk.

A film középpontjában egy hetvenes éveiben járó özvegy, Carol Petersen áll, akinek a mindennapjai rutinosan, de igencsak magányosan telnek, egyetlen társasága a kutyája. Carol azonban egy ponton úgy dönt, újra elkezd ismerkedni. Nem is várat magára sokat a szerelem, egyből két férfi is belép az életébe.

Brett Haley által írt és rendezett Álmomban találkozunk című film főbb szerepeiben Blythe Dannert, Martin Starrt, June Squibbet és Rhea Perlmant láthatjuk. 

A film megjelenésekor pozitív fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes oldalán 93%-os értékelése igen bíztató. A hazai nézők között az Álmomban találkozunk még kevésbé ismert, fogadtatása pedig nem ennyire makulátlan, azonban a Netflixre való felkerülése könnyen megfordíthatja a mafabos 53%-os arányt.

Ha kíváncsi vagy a filmre, holnaptól a mafabos adatlapról is elindíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus | vígjáték

Carolnak, a hetvenes éveiben járó özvegynek szembe kell néznie a szerelemtől, a családtól és a haláltól való félelmével. A nő eldönti, hogy újra ismerkedni fog, azonban a... több»