A The Family Stallone egy új sorozat, amelynek központjában Sylvester Stallone és családja áll. A filmsztár átlép a nagyvászonról a reality tévé világába, hogy betekintést engedjen a hétköznapjaiba. 

Sylvester számára a rivaldafény nem ismeretlen, hiszen Hollywood legnagyobb sikersorozataiban játszott főszerepet (Rocky, Rambo). Azonban a valóságshowk világa számára is teljesen ismeretlen terület. Ezúttal feleségével és lányaival jelenik meg a képernyőn, ami teret enged arra, hogy a nézők jobban megismerhssék.

The Family Stallone Sylvester-t férj és apa szerepében mutatja be, aki navigálja lányai randizási szokásait, feleségével való kapcsolatát, miközben saját privát és filmes karrierjét is szervezi. Sylvester mindig is családcentrikus volt, és az új valóságshow lehetőség arra, hogy mélyebben megismerjük családi kapcsolatait. Jennifer Flavinnal 1997 óta házasok, három lányuk született: Sophia, Sistine és Scarlet Stallone.

A szereplők mind egyedi karakterek, ami szórakoztató dinamikát hoz majd a műsorba. Bár a valóságshow új kihívások elé állítja a tapasztalt színészt, valószínűleg ez lesz az a szerep, amelyben a legtermészetesebb valójában láthatjuk. 

Ha szívesen követnéd a család életét és rendelkezel előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán a “Hol nézheted” szekció alatti Sky Showtime gombra kattintva már kezdheted is!

valóságshow

SkyShowtime (2023.10.02.)

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»