Manhunt: új true crime dráma érkezik a Fargo írójától és producerétől, Monica Beletskytől.

Tobias Menzies vezeti az Apple TV+ legújabb bűnügyi sorozatának, a Manhuntnek a szereplőgárdáját, amely az Abraham Lincoln meggyilkolása utáni John Wilkes Booth hajszáról szól. Az előzetesben láthatjuk, hogy Menzies, az egykori hadügyminiszter akit Edwin Stanton alakít, hatalmas feladattal néz szembe, amikor az elnök felesége arra utasítja, hogy derítse ki, ki lőtte le a férjét.

Feszült esemény sorozatban követhetjük hogy Booth, akit Anthony Boyle alakít (A levegő urai), fejbe lövi az egykori elnököt a színházban. 

A fejére kitűzött vérdíj miatt nem tart sokáig, míg USA-szerte az emberek vadászni kezdenek Booth-ra, de mi lehetett egy színész motivációja, hogy megölje az elnököt?

A Manhunt szereplőgárdájában olyan ismert brit színészek szerepelnek, mint Tobias Menzies, akit a nézők az Outlander, a Trónok harca és A korona című sorozatokból ismerhetnek.

Menzies Edwin Stantont alakítja, egy amerikai ügyvédet és politikust, aki az amerikai polgárháború nagy részében Lincoln kormányzatának hadügyminisztereként szolgált.

A sorozatban Stanton Booth nyomába ered. A cselekmény ezen szála igaz történeten alapul. Bemutatja, hogy az elnök gyilkosa utáni hajsza hogyan vezetett  Washington városának teljes lezárásához.

Anthony Boyle, aki John Wilkes Booth színházi színészt alakítja, aki meggyilkolta Lincolnt a washingtoni Ford Színházban.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Apple TV+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintani.

77 Manhunt  (2024)

dráma | thriller

A James L. Swanson 2006-os bestsellere, a Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer (Embervadászat: A 12 napos hajsza Lincoln gyilkosa után) című könyv alapján készült... több»