Netflix: A 10 legjobban várt film és sorozat 2024 januárjában

Jól indul a január 2024-ben!

Ezekre a filmekre és sorozatokra érdemes készülnöd és beírni a megjelenéseiket a naptáradba, mert akad köztük jó néhány, ami biztosan megragadja a figyelmedet!

#10

60 Kriptocsalás  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Ebben az igaz bűnügyi dokumentumfilmben három fickó kihasználja a szabadjára engedett kriptopénzpiacot, hogy milliókat csaljon ki a befektetőktől és pazar életmódot... több»

Rendező: Bryan Storkel
Bemutató: 2024. január 1-jén / Ray Trapani mindig is bűnöző szeretett volna lenni, már kisfiúként is. 2017-ben, a Bitcoin-boom gazdasági őrjöngése közepette nem volt jobb ötlet a csalók számára, mint a kriptovaluta. Így amikor Ray barátja megkereste őt azzal az ötlettel, hogy készítsen bankkártyát kriptográfiai célokra, Trapani élt a lehetőséggel. Csak egy probléma volt: fogalma sem volt, hogyan tegye ezt. Ám a hamis LinkedIn-profiloknak, a fizetett hírességek ajánlásainak és az online közösség kielégíthetetlen vágyának, hogy „gyorsan meggazdagodjunk”, a Centra Tech hamarosan dollármilliókat keresett naponta. Valóságos volt? Nem. De működött? Talán. Bryan Storkel rendező gyors tempójú dokumentumfilmjében maga Ray kalauzolja végig a nézőket drámai utazásának hullámvölgyein, családja és egykori barátai mellett.
#9

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

Bemutató: 2024. január 1-jén / A sorozat Maya Sternt (Michelle Keegan) követi, aki megpróbálja feldolgozni férje, Joe (Richard Armitage) brutális meggyilkolását. Ám amikor Maya babfigyelőt szereltet fel, hogy szemmel tartsa kislányát, megdöbbenve látja, hogy egy ismerős férfi van a házában. A férje, akit halottnak hitt...
#8

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

1972. október 13-án az uruguayi Montevideóból egy rögbicsapat szállt fel az 571-es járatra, amely a chilei Santiagóba tartott egy mérkőzésre. Ám a havas Andokon át vezető úton - nem sokkal a célállomás előtt - a repülőgép lezuhant a kopár hegyek mélyén, ahol a hőmérséklet akár 40 fok alá is csökkenhet. Tizenkét ember meghalt a becsapódáskor, és többen súlyosan megsérültek. Csak 29-en élték meg a második napot az Andokban. Miután több kutató-mentő repülőgép átfésülte a területet, a keresést leállították, és az utasokat halottnak tekintették. Közel két és fél hónap elteltével 16 túlélőt sikerült kimenteni. De mi történt ezalatt a 72 nap alatt?
#7

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

Bemutató: 2024. január 4-én / Amikor egy nagyhatalmú tajvani triád vezetőjét egy titokzatos bérgyilkos lövi le, legidősebb fia, a legendás gyilkos Charles "Székláb" Sun (Justin Chien) Los Angelesbe utazik, hogy megvédje anyját, Eileent (Michelle Yeoh) és naiv öccsét, Bruce-t (Sam Song Li) - aki eddig teljesen el volt zárva a családjáról szóló igazságtól. Ám ahogy Taipei leghalálosabb társaságai és egy új, felemelkedő frakció egymásnak feszül az uralomért - Charlesnak, Bruce-nak és anyjuknak be kell gyógyítaniuk az elválásuk okozta sebeket, és rá kell jönniük, mit is jelent valójában a testvériség és a család, mielőtt számtalan ellenségük egyike mindannyiukat megöli. Az akciódús vígjáték és családi dráma alkotói Brad Falchuk és Byron Wu.
#6

valóságshow

Netflix

Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a... több»


Szereplők: Brooke Baldwin
Bemutató:  2024. január 10-én /Tizenegy idegen kap negyedmillió dollárt, amit egyenlően kell elosztani. Vajon sikerül méltányosan osztozkodniuk? Vagy a több pénz csábítása arra készteti őket, hogy leszavazzák egymást, hogy többet tarthassanak meg maguknak? Ez az emberi természet végső próbája, hiszen a kapzsiság és a bizalmatlanság azzal fenyeget, hogy még a legerősebb kapcsolatokat is tönkreteszi. Ebben a játékban mindenki győztesként indul, és mindannyian győztesként távozhatnak - ha úgy döntenek, hogy osztoznak.
#5

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

F. Gary Gray rendező (Az olasz meló, Straight Outta Compton) új filmjében egy csapat szakértő bűnözőt toboroznak, hogy megakadályozzanak egy terrortámadást azzal, amihez a legjobban értenek: kirabolják a gazdagokat. Ez egy egyszerű balhé, semmi bonyolult. Leszámítva azt, hogy a rablás egy repülőgépen, a repülés közben fog történni.
#4

68 60 perc  (2024)

(9)

akció | dráma | sportfilm

Netflix

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»

Bemutató: 2024. január 19-én / Octavio (Emilio Sakraya), a vegyes harcművészetek harcosa mindössze 60 percet kap arra, hogy odaérjen a lánya születésnapi partijára - különben azt kockáztatja, hogy örökre elveszíti a felügyeleti jogot. Ám amikor otthagy egy bunyót, hogy odaérjen, veszélyes bűnözők előli menekülésben találja magát, és versenyt fut az idővel.      
#3

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

Bemutató: 2024. január 25-én /A GRISELDA-t a talpraesett és ambiciózus Griselda Blanco élete ihlette, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. Az 1970-80-as évek Miamijában Blanco a gyanútlan vadság és a báj halálos keverékének segítségével szakszerűen lavírozik az üzlet és a család között, ami oda vezetett, hogy széles körben "a Keresztanya" néven vált ismertté. A sorozat főszereplője és executive producere Sofia Vergara.
#2

60 Baby Bandito  (2024)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

A neve Kevin Tapia. De Európában úgy ismerik, hogy „Il Baby Bandito”. Ez a történet a gördeszkásról szól, aki az évszázad rablását hajtotta végre Chilében. több»

A chilei sorozat magyarországi bemutatója 2024. január 31-én aktuális. / Kevin élete váratlan fordulatot vesz, amikor beleszeret Genesisbe, egy kiváltságos fiatal nőbe. A szenvedélyes srác elhatározza, hogy mindent kockára tesz a szerelemért, ezért merész tervet eszel ki: ellop egy részletes tervrajzot a Mészárosok nevű veszélyes gengsztercsoporttól, hogy dollármilliókat szerezzen, amivel az ország legkeresettebb szökevényévé válik. Miközben minden szabályt áthágnak, és intenzív üldözéssel néznek szembe, Kevin és Genesis szerelmi története összefonódik a szélsőséges veszélyekkel, miközben a hétköznapokon túli életet hajszolják, ahol a szenvedély és a kockázat egy izgalmas római utazásban csúcsosodik ki. A sorozatot az évszázad rablása ihlette, amely 2014-ben történt Chilében.
#1

dokumentum | romantikus

Netflix

A szerelem újra visszatér a képernyőkre,  újra találkozhatunk az ismerős arcokkal, illetve újakkal is, ahogy a szinglik kilépnek a randizás világába, hogy megtalálják az igazit. több»

A 2. évad 2024. január 19-én érkezik a Netflixre Magyarországon. / Az Emmy®-díjas doku-reality sorozat, egy értő és melegszívű alkotás, amely az autizmus spektrumán élő embereket követi nyomon, ahogyan eligazodnak a randizás és a kapcsolatok világában. A második évadban az Egyesült Államokban játszódó sorozat egyedülálló és sokszínű karakterek - köztük új és már ismerős arcok - történetét meséli el, akik olyasmit keresnek, amit mindannyian szeretnénk megtalálni: a szerelmet.