Netflix: Ezzel az 5 sorozattal tökéletesen ráhangolódhatsz az őszre

Tetszik vagy sem, már csak egy hét van szeptemberig, ami azt jelenti, hogy közeledik a suli és az ősz. Nemsokára elkezdenek csendben sárgulni a levelek, a most jellemző kánikula helyét fokozatosan átveszi az előbb kellemes, majd egyre hűvösebb idő. Mivel lehet a legjobban hangolódni az év ezen szakára? Például nagyszerű sorozatokkal! Mutatunk is ötöt, amely tökéletes választás lehet az őszi hangulathoz.

#5

54 Az éjféli klub  (2022)

(8) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Hét halálos betegséggel küzdő fiatal a Rotterdam Home hospice-ban lakik, amelyet egy rejtélyes orvos vezet. Minden éjfélkor találkoznak, hogy rémtörténeteket meséljenek... több»

Mit tehetne egy csapat halálosan beteg gyerek egy szanatóriumban? Minden éjfélkor összejárnak és rémtörténeteket mesélnek egymásnak. Aztán megegyeznek, hogy aki legközelebb meghal közülük, az visszatér hozzájuk a túlvilágról. De jó ötlet ez?
#4

70 Mise éjfélkor  (2021)

(13)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Egy félreeső szigeten egy közösség csodaszerű eseményeket és ijesztő ómeneket  tapasztal, miután egy karizmatikus, titokzatos fiatal pap érkezik a településre. több»

A csendes Crockett-sziget zárkózott közösségébe tér haza négy év börtön után Riley, amikor a városba épp új pap érkezik. Ezzel egyszerre különös események kezdődnek, amelyek egyre inkább kettejükre terelik a figyelmet. De kinek vannak sötétebb titkai?
#3

82 Ginny és Georgia  (2021)

(15) (1)

dráma | vígjáték

Netflix

Ginny Miller, egy tizenöt éves lány sokszor érettebnek érzi magát, mint harminc éves édesanyja, az ellenálhatatlan és tüzes Georgia Miller. több»

Igazi csajos sorozat egy anyáról és lányáról (és fiáról), akik az újrakezdés reményében új városba költöznek. De, ahogy az ilyenkor lenni szokott, sem az anyának, sem a gimis lányának nem könnyű az újrakezdés, sem a beilleszkedés.
#2

87 A Hill-ház szelleme  (2018)

(21) (4)

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy misztikus történet öt testvérről, akik Amerika egyik legfélelmetesebb és leghírhedtebb szellemházában nevelkedtek. több»

Az egyik legjobb kísértet-sztori a Netflixen, ami garantáltan halloweeni hangulatba hoz! A Crane család a '80-as években költözött a Hill-házba, amikor még a gyerekek picik voltak. De álmaik otthonából rémálmaik otthona lett, ezért végül az egész család menekülni kényszerült - kivéve az anyát, akit hátra hagytak. De miért? Erre a kérdésre keresik a választ napjainkban a már felnőtt gyerekek, akik visszatérnek a Hill-házba.
#1

91 Stranger Things  (2016)

(94) (35)

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

A történet egy csendes kisvárosban játszódik, ahol mindenki tud mindent a másikról. Egy nap eltűnik egy gyermek, ami felbolydítja és ízeire kezdi szétszedni a városka lakosainak... több»

A történet egy csendes kisvárosban játszódik, ahol mindenki tud mindent a másikról. Egy nap eltűnik egy gyermek, ami felbolydítja és ízeire kezdi szétszedni a városka lakosainak eddig békés kapcsolati hálóját. Kétes kormányzati szervek és sötét erők kezdik körülvenni a várost. A lakók közül azonban vannak páran, akik észlelik, hogy az esettel kapcsolatban vannak a szem számára láthatatlan tényezők is. A kultikus sorozat eddig négy évadot ért meg, az ötödik jelenleg is készül.