Netflix: Sci-fi sorozattal jönnek a Trónok harca alkotói, itt A 3-test probléma előzetese

A kultikus sorozat, a Trónok harca befejezését követően az alkotók új projektbe kezdtek. A David Benioff és D.B. Weiss legújabb sci-fi sorozatának,  A 3-test problémának trailere már elérhető.

David Benioff és D.B. Weiss forgaókönyvírók munkája a Trónok harca című sorozatból vált ismertté. A széria  hetedik, egyben záró része elég erősen megtépázta hírnevüket. A duó azonban továbbra is Netfilxnél maradt. Weiss a Metal Lords című, coming-of-age film producereként és forgatókönyvírójaként tért vissza a streaming világába, és most ismét együtt dolgozik a nagy duó A 3-test probléma című sci-fi sorozaton.

A széria Liu Cixin háromrészes sci-fi bestseller könyvének adaptációja. A történet középpontjában a túlélésért folytatott küzdelem áll. A Trisolaris planéta lakóinak  a bolygójukat fenyegető katasztrófával kell szembenézniük amikor három, napszerű csillaguk instabillá válik. Új otthont keresnek, választásuk a Földre esik. A bolygó lakóinak álmuk megvalósításáig hatalmas kihívásokkal kell  szembenéznünk.

A 3-test probléma 2024 januárjában kerül a streamingszolgáltató platformjára. Míg a sorozat írója és producere David Benioff és D.B. Weiss (az alkotók sora kiegészül Brad Pittel és Rosamund Pike-kal), addig a kamerák előtt olyan színészek állnak majd, mint: Eiza Gonzalez (Godzilla Kong ellen), Benedict Wong (Doctor Strange), Jonathan Pryce (A korona), valamint a Trónok harcából már ismert John Bradley és Liam Cunningham.

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»