Az utóbbi időben egyre több internetes petíció indult el, amelyek többségében a rajongók csalódásuknak adtak hangot. Ilyenek voltak többek között azok a kezdeményezések, melyekben Trónok harca, majd a Bosszúállók: Végjáték lezárásának újragondolását követelték.

Úgy tűnik, hogy a petícióhullám még korántsem csengett le, azonban ezúttal a rajongók azt kérvényezik, hogy a Times magazin válassza Keanu Reevest az év emberének. Nos, akár hoz eredményt, akár nem a törekvés, Reeves egész biztosan fantasztikus évet tudhat magáénak.

Májusban került a mozikba a színész főszereplésével a John Wick: 3. felvonás, amely hatalmasat tarolt a kasszáknál. A holnap a hazai mozikba is megérkező Toy Story 4-ben Reeves egy új karakternek kölcsönözi a hangját, a Pixar legújabb animációja pedig már most levette mind a kritikusokat, mind a nézőket a lábukról.

A „Keanu-mánia” alighanem a Cyberpunk 2077 videojátékkal érte el a tetőfokát, amelyben a színészről mintáztak egy teljes karaktert. A közelmúltban pedig elkezdődtek a kultikus Bill és Ted filmek harmadik részének munkálatai.

Számtalan szakmai sikert soroltunk fel az imént, Keanu Reevest azonban nem csupán ezért imádják az emberek. Számos alkalommal tanúsított rendkívüli előzékenységet és közvetlenséget rajongói iránt.