Schwarzenegger visszatért, exkluzív fotókon a Terminator: Sötét végzet

Októberben a mozikban az új Terminator-film, melyhez végre befutottak az első hivatalos fotók.

Vadonatúj fotókon mutatkoznak be a soron következő Terminator-film szereplői, így végre ismét láthatjuk Arnold Schwarzeneggert pályája legikonikusabb szerepében, de természetesen Linda Hamilton sem maradhat ki a nagy visszatérők közül.

A film történetéről egyelőre gyakorlatilag semmi nem szivárgott ki, így csak abban lehetünk biztosak, hogy a történet a Terminátor 2. - Az ítélet napja után veszi fel a fonalat, és figyelmen kívül hagyja a franchise összes további epizódját, így a rajongóknak nagy csalódást okozó Genisyst is.

A film főbb szerepeit a már említetteken kívül olyan sztárok alakítják majd, mint Mackenzie Davis , Björn Freiberg , Gabriel Luna , Diego Boneta és, Natalia Reyes, míg a rendezői széket a Deadpool direktora, Tim Miller foglalhatta el. Jó hír lehet a rajongóknak, hogy producerként a  Terminátor atyja, James Cameron is aktívan kivette a részét a munkálatokból, így van ok a bizakodásra, hogy a Terminator 6-tal végre egy méltó folytatás készülhet a franchise kultikus első két részéhez.

A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a hazai mozikban. A friss fotókat a film adatlapján ide kattintva nézhetitek meg.