Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben visszatérhetnek sokak kedvenc páncélos hősei, a Tini Nindzsa Teknőcök!

A Nickelodeon és a Point Grey Pictures közös projektjének keretében ugyanis az animációs filmen nem más, mint Seth Rogen és Evan Goldberg dolgozik majd. Noha ennek a párosnak köszönhettük korábban a Virslipartit és a Itt a végeet is, természetesen az új Tini Nindzsák nem korhatáros “kivitelezésben” készül.

A produkciós feladatokat James Weaver látja majd el, így a csapat gyakorlatilag már össze is állt. A Kids & Family for ViacomCBS elnöke, Brian Robbins egy friss interjúban pedig már meg is erősítette, hogy mennyire lelkesek az előkészületekkel kapcsolatban:

“Seth, Evan és James zseniális humora valószínűleg egy új szintre emeli majd a franchise-t, alig várom, hogy lássam, min dolgoznak, és biztos vagyok benne, hogy a Nickelodeon animációs stúdió számára is egy új irányt jelölnek majd ki munkájukkal.”

Michael Bay 2014-ben mozikba került Tini nindzsa teknőcök rendezése hatalmas sikert aratott, csaknem 485 millió dollárt hozott a konyhára, ennek folytatása az Elő az árnyékbólból már jóval szerényebben teljesített, ettől függetlenül izgalmas lesz majd látni, mi újat sütnek ki Rogenék franchise-ból.