Sigourney Weaver visszatérhet az Alien-filmekhez

Ridley Scott digitálisan fiatalítaná meg a színésznőt.

Az utóbbi időkben egyre többször lehetünk szemtanúi annak, hogy digitálisan fiatalítanak meg színészeket egy-egy produkció kedvéért. Legutóbb épp Ridley Scott állt be a sorba, írja a GeekTyrant, értesüléseik szerint ugyanis a direktor a jövőbeli Alien-filmjeiben örömmel látná Sigourney Weavert, akit a produkció kedvéért digitálisan fiatalítana meg. Hogy kontextusba helyezzük a rendező szavait, a dolgok állása szerint Scott a Alien-előzményfilmjei időrendben előbb-utóbb beérik A nyolcadik utas: a Halál, ekkor pedig nagyon is aktuális lesz Weaver megjelenése.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Scott vajon leforgatna-e egy teljes filmet Weaverrel, vagy a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet Carrie Fisher-féle cameójáról lenne szó, de az biztos, hogy Scott nyitott az ötletre.

A rendező új filmje, az Alien: Covenant május 18-án debütál a mozikban. Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videókkal, képekkel, poszterekkel és érdekességekkel várunk, melyekből azt is megtudhatod, mi lesz a címe a rendező következő Alien-filmjének.

A hír mellé befutott néhány hátborzongató promó videó, melyeket idelent tudtok megnézni.