Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (február 19-25)

Elérkezett egy újabb hét és vele együtt a legérdekesebb streaming újdonságok a hazánkban elérhető szolgáltatók jóvoltából. Mit várhatunk? Érkezik Az ifjú Sheldon és a Star Wars: A Rossz Osztag legújabb évada, valamint mindenki kedvenc káromkodó mackója is visszatér a Vestiaires című sorozatban. Ezen kívül az Avatar – Aang legendája is visszatér képernyőinkre, immár élőszereplős sorozat formájában. Listánkban leginkább a kiemelt tartalmakra összpontosítottunk, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges.

#7

73 Constellation  (2024)

(5)

thriller

Apple TV+

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»

A Constellation egy pszichológiai thrillersorozat, amelyet Peter Harness készített. A történetben egy nő, aki a küldetése során bekövetkezett katasztrófa után visszatért a Földre, úgy gondolja, életének egyes részei 'eltűntek'. A főszerepbenNoomi Rapace látható.  
#6

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

Sleech és Klak, két zseniális földönkívüli orvosnő története, akik ritka sci-fi betegségekre specializálódtak. több»

A galaxis második legjobb kórházában Dr. Sleech és Dr. Klak legjobb barátokként együtt dolgoznak mint galaktikusan elismert sebészek. Munkájuk során szorongásevő parazitákkal, illegális időhurokkal és mélyűri nemi betegségekkel kell megbirkózniuk.  
#5

akció | animáció | kaland

Disney+

A harmadik évadban a Rossz Osztag megpróbál újra találkozni Omegával, akit egy birodalmi tudományos laboratóriumba vittek, miközben megpróbálnak megszabadulni a Birodalomtól a... több»

A harmadik évadban a rossz osztag mindent megtesz, hogy újra kapcsolatba lépjenek Omegával, akinek viszont további nehézségei adódtak egy elszigetelt birodalmi laboratóriumban.
#4

vígjáték

HBO Max

A tornádó híre eléri Sheldont és Maryt Németországban. A Cooper-házban uralkodó káoszban Missy veszi kezébe az irányítást. több»

A sorozat utolsó évadában Sheldon és édesanyja új kihívás elé néznek. A szezonban egy hurrikánt követő káoszban követhetjük nyomon a karakterek életét.
#3

72 Golda  (2023)

(3) (5)

dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Telekom TVGO | Cinego

Golda Meir, Izrael volt miniszterelnöke számos nehéz és ellentmondásos döntést volt kénytelen meghozni az 1973 októberében kitört jom kippuri háború során. A film az ő... több»

A Golda egy életrajzi dráma Guy Nattiv rendezésében és Nicholas Martin forgatókönyvével. A film Golda Meir, Izrael negyedik miniszterelnökének munkásságát mutatja be a Jom Kippuri háború alatt. A főszerepekben Helen Mirren, Camille Cottin és Liev Schreiber látható.  
#2

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Az Avatár: Az utolsó léghajlító az azonos című animációs produkció élőszereplős adaptációja. A főszerepekben Gordon Cormier, Dallas Liu, Kiawentiio, Ian Ousley, Paul Sun-Hyung Lee, Elizabeth Yu és Daniel Dae Kim láthatóak. A történet az eredeti sorozat eseményeit követi, miszerint egy háború sújtotta világban az elemeket hajlítani képes emberek hadakoznak, miközben az Avatár hozhatja csak el a békét, aki képes uralni mindegyik elemet.  
#1

NA Vestiaires  (2024)

vígjáték

1993-ban Ted mackó a gazdája, John Bennett családjával él, akinek a kívánsága életre keltette őt. több»

A Ted egy vígjátéksorozat, amelyet Seth MacFarlane készített a Peacock számára. A Ted franchise harmadik felvonása, amely a játékfilmek előzményeként szolgál. A főszerepekben MacFarlane, Max Burkholder, Alanna Ubach, Scott Grimes és Giorgia Whigham látható. A sorozat 1994-ben játszódik és a játékmackó korai évit mutatja be.