Suicide Squad: Tom Hardy kiszállt a DC-antihősök filmjéből, máris megvan a beugró?A kép forrása: Photo © 2014 Concrete Pictures, Ltd.

Tom Hardy kiszállt a David Ayer rendezésében készülő Suicide Squad - Öngyilkos osztag stábjából, írja a The Hollywood Reporter. A Warner Bros. egy percig sem tétlenkedett, és azonnal új színész után nézett. A pletykák szerint az Éjjeli féreg sztárja, Jake Gyllenhaal ugorhat be a Hardy helyére.

A DC-antihőseinek közös filmje igazi sztárparádéval kecsegtetett, és bár a film talán meg fogja érezni Hardy hiányát, a stáb továbbra is meglehetősen impozáns. A Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney és alkotta csapathoz a külföldi sajtóértesülések szerint az Éjjeli féregben emlékezetes alakítást nyújtó Jake Gyllenhaal csatlakozhat, azonban korántsem biztos, hogy a színész a meglehetősen sűrű időbeosztása mellett el tud vállalni egy ilyen fontos szerepet.

Tom Hardy Rick Flagget, az antihősök csoportjának vezérét alakította volna. A gonoszok szövetségébe olyan kultikus, a Batman képregényekből megismert karakterek tartoznak, mint Deadshot (Smith), Joker (Leto), Harley Quinn (Robbie), Boomerang (Courtney) és Enchantress (Delevingne).   

Hardy állítólag egyéb elfoglaltságaira hivatkozva hátrált ki a produkcióból. A színész jelenleg Leonardo DiCaprio mellett Alejandro González Iñárritu (Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)) drámájának forgatásán dolgozik.

A Hardyt legközelebb szintén egy Warner-filmben, a Mad Max: A harag útja-ban láthatjuk majd, mely május 15-én, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag tervezett forgatásának kellős közepén debütál a mozikban.

Gyllenhall szerződtetésére még nem érdemes mérget venni, ugyanis a színész március közepéig a Consellations című Broadway darabban játszik. A színész és a Suicide Squad - Öngyilkos osztag rendezője egyébként már korábban is dolgozott együtt az Az utolsó műszak forgatásán.

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2016. augusztus 5-én debütál a mozikban.