Jamie Dornant (galériánkban) valószínűleg a legtöbben az olyan filmekben vállalt szerepeiről ismerik, mint a Hajsza, A szürke ötven árnyalata és Belfast, a színésznek azonban volt egy rövid kitérője a DC-nél is.

Dornan ugyanis a 2010-es évek elején jelentkezett a Zack Snyder rendezésében készült Az acélember főszerepére, saját elmondása szerint pedig azzal próbált a lehető legjobb benyomást kelteni a Warner Bros. vezetőségében, hogy Supermanes pizsamában jelent meg a szereplőválogatáson.

“A közelébe sem jutottam annak, hogy felvehessem Superman öltözékét. Voltak találkozóim olyan stúdiók vezetőivel, akik ilyen dolgokat csinálnak, és beszéltek róla, de soha nem kerültem be igazán mélyen semmilyen meghallgatási folyamatba” - mondta a színész a Happy Sad Confused magazinnak.

Dornan azt is hozzátette, hogy esélye se volt Henry Cavillel szemben, akivel annak idején csakugyan csináltak jelmez próbát, ennek ellenére nem gondol arra sem megbánással, hogy részt vett A szürke ötven árnyalatában.

“Hálás vagyok Dakota Johnsonnak, hiszen sikerült olyan alkotást készítenünk, amelyet az emberek még mindig szeretnek, és néhány kritikusnak is sikerült kicsit meggondolnia a véleményét a filmmel kapcsolatban” - tette hozzá Dornan.

A színész egyébként legutóbb a Netflixen megjelnet Rachel Stone - Mindent vagy semmit filmebn volt látható, amely közvetlenül el is indítható a film Mafabos adatlapján található "Lejátszás a NETFLX-en" gombra kattintva, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál. 

Dornan mindemellett a szeptemberben a hazai mozikban is megjelenő Szeánsz Velencében című produkcióban is szerepel majd.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»